VILD MED DANSEGLÆDE - en dansekonkurrence for alle, der er vild med dans

I anledning af vores forestilling “Vild med dans – the musical” ønsker vi at sætte fokus på glæden ved at danse, og inviterer alle, unge som gamle, til at deltage i konkurrencen VILD MED DANSEGLÆDE. 
 
HVOR/HVORNÅR: Lørdag d. 23. november 2019 kl. 13.00 i Rødovre Centrum
 
HVEM KAN DELTAGE: Konkurrencen er for alle, der elsker at danse. Så hvad end du er rutineret konkurrencedanser eller bare elsker at fyre den af hjemme i stuen eller på dansegulvet, er du velkommen. Man kan stille op solo, i par eller i gruppe, men må dog max være 8 deltagere pr. dans.
 
PRAKTISK OM DANS: Til konkurrencen skal du fremføre en dans af max 45 sekunders varighed til et selvvalgt stykke musik. Musikken fremsendes som mp3-fil til sandra@have.dk senest d. 20. november. 
 
PRÆMIE: Til konkurrencen er der en helt særlig præmie på højkant: vinderen får nemlig 1 times eksklusiv danseundervisning med den professionelle danser Michael Olesen, kendt fra Vild med dans på TV2 og snart medvirkende i “Vild med dans – the musical”.
 
BEDØMMELSE: Vinderen af VILD MED DANSEGLÆDE kåres af konkurrencens to dommere danser/koreograf Michael Olesen og skuespiller Lise Koefoed, som begge medvirker i Østre Gasværks “Vild med dans – The musical”, der har premiere d. 22. februar 2020. 
Michael Olesen og Lise Koefoed vil også sørge for danseopvarmning med alle deltagende på konkurrencedagen.
 
TILMELDING: Tilmeld dig/jer til konkurrencen på mail konkurrence@osterbroteater.dk senest søndag d. 10. november
 
Vi glæder os til en dag i dansens tegn!
 
Konkurrencen er arrangeret i et samarbejde mellem Østerbro Teater og Rødovre Centrum.