Til projektet ANNE OG EMPATIKRISEN søger vi en fast gruppe på ca. 20-25 mennesker, som har interesse i at dykke ned i emnet empati sammen med os.

For hvad er empati egentlig, og hvad er det godt for? Har vi en empatikrise? Er du empatisk? Og er empati altid ubetinget godt?

Projektet består af fem forestillinger spillet i perioden fra november 2018 til maj 2019. Hver forestilling undersøger en særlig vinkel på tematikken empati. Vi ønsker at lade os inspirere af så mange forskellige holdninger og tanker som muligt, og her har vi brug for dig!
Forud for hver enkelt forestilling vil vi derfor afholde middagssamtaler på forskellige adresser i København, modereret af skribent og samfundsdebattør Torben Sangild, hvor vi snakker om, diskuterer, lytter og lader os inspirere af hinandens tanker om empati.

Det er vigtigt, at du kan deltage i minimum 3-5 af de nedenstående middagsdatoer, gerne også flere. Du skal desuden kunne deltage som publikum i mindst 2 af de 5 forestillinger. Se alle datoer herunder. Både middage og forestillinger vil naturligvis være gratis for dig.

Du er velkommen til bare at komme første gang og se, om det er noget for dig. Du behøver ikke have forudgående kendskab til emnet empati og din baggrund er ikke vigtig, blot din interesse og din tid.

Vigtige datoer:

Første samtalemiddag: 12. november kl.19-21

Første forestilling: 26. november kl. 17

Anden samtalemiddag: 7. januar kl. 19-21

Anden forestilling: 21. januar kl. 17

Tredje samtalemiddag: 24. januar kl. 19-21

Tredje forestilling: 25. februar kl. 20

Fjerde samtalemiddag: 4. marts kl. 19-21

Fjerde forestilling: 18. marts kl. 17

Femte samtalemiddag: 1. april kl. 19-21

Femte forestilling: 6. maj kl. 17

Hvis du har lyst og tid til at deltage i samtalen på din egen måde, så skriv to linjer om dig selv til Signe Berg på anneogempatikrisen@gmail.com

Du kan læse mere om projektet og menneskene bag her.

ANNE OG EMPATIKRISEN er støttet af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.