Revolver play

Online

16.2.2021 — 16.2.2023
Om forestillingen

Man kan se HOW TO KILL A DOG som et feministisk projekt, men det er at reducere den beskidte og yndefulde kompleksitet, der gælder mennesker af alle køn, og som denne forestilling griber lige struben og rusker, til den saftigt stønner.

★★★★★★

Iscene

Der tales direkte til publikum, og vi mærker forestillingen tæt på hele vejen igennem. Det er befriende tankevækkende godt teater, der også taler til et mandligt og især homoseksuelt publikum - og så er der så men ikke så meget mere at sige til det! Bravo og Tak!

★★★★★★

XQ28

Emma Sehested Høeg er pink power i højeste potens, når hun med trutmund og store øjne indtager scenen som den klassiske lillepigekarakter Lolita, der både er uskylden selv, og afgrunden for den indfangne flue i spindet.

★★★★★

SCENEBLOG

Lolita for altid er boblende morsom, når forførelsens virkemidler bliver afsløret for fuldt spotlight.

★★★★★

POV

Lolita for altid fungerer, fordi den netop ikke er forudsigelig, men at den spiller på forvrængningen, lader absurditeterne, det skingrende sindssyge skinne og blænde, som en skarp, hvid sol.

★★★★★

Ungt teaterblod

Det var på en almindelig aften midt i ugen en fornøjelse at opleve hvordan et fortrinsvist ungt og overvejende kvindeligt publikum i den grad blev tryllebundet fra start til slut af en af de mest magiske scenepræstationer i meget lang tid.

★★★★★

Morten Buckhøj

★★★★★

CPH CULTURE

★★★★★

KULTURKUPEEN

★★★★★

MAGASINET KBH

★★★★★

MORTEN HEDE



POLITIKEN

Er man til en omdiskuteret klassiker...så er denne spændende og anderledes forestilling et super godt og moderne bud, selvom denne møgunge af en pige kan få mig helt ud på stolesædet af bare arrigskab

BØRSEN

Vinterdepressionen er aflyst! Lolita for altid er en cocktail af slutty, anarkistiske multivitaminer.

WEEKENDAVISEN

"Emma Sehested Høeg er et af de mest magnetiserende hundyr på den danske teaterscene"

INFORMATION

How to kill a dog er en gave til dansk scenekunst. Vedsted Christiansen og Sehested Høeg har med Lolita for altid skabt en ny måde at lave scenekunst på

DEN 4. VÆG

Forestillingen bruger et vigtigt og virkningsfuldt greb: Med god musikalsk hjælp fra Viktor Dahl giver How to kill a dog den stemmefrarøvede Lolita hendes stemme tilbage

BASTARD BLOG

Lolita for altid

Revolver

17.1. — 12.2.2022
Hvad er den unge pige værd?
Om forestillingen Køb billet

Hun er død

Revolver

13.5. — 18.5.2022
True crime og murder ballads – koncertforestilling om den myrdede kvinde
Om forestillingen Køb billet

Drikkevarer & snacks

 

Vores hyggelige barer på TEATER REPUBLIQUE og REVOLVER åbner altid en time før forestillingen.

Vores venlige personale står klar til at skænke dig et glas vin fra den populære vinimportør, Vinhanen, en fadøl, lækre sodavand og drinks eller en kop kaffe. Hertil kan du købe nødder, lakrids og chokolade.

Det er altid tilladt at tage drikkevarer med i salen, så længe det er plastikflasker.

Find vej til Revolver

Østerfælled Torv 34, 2100 København, Denmark

Østerfælled Torv 34, 2100 København

Parkering

Der er to parkeringskældre under Østerfælled Torv – den ene med indkørsel fra Marskensgade, den anden fra Gunnar Nu Hansens Plads. Hverdage: kl. 8 – 23: 9 kr./timen, kl. 23 – 8: 3 kr./timen. Lørdage: kl. 8 – 17: 9 kr./timen, gratis efter kl. 17. Gratis søn- og helligdage.

Offentlig transport

Cityringen Metro til Poul Henningsens Plads – cirka 600 m fra teatret. Bus linje 1A eller 14 til Århusgade (Østerbrogade) – ca. 300 meter fra teatret.  S-toglinjer A, B, C og E til Nordhavn – ca. 1,8 km fra teatret.