Oplevelser er noget, vi gør sammen. Det er noget, vi mindes og husker – og  derfor mener vi, det er verdens bedste julegave.

Du kan købe billetter til alle vores forestillinger som julegave, og på både Østre Gasværk Teater og Teater Republique venter der rørende, smukke, legende, dramatiske og store fortællinger i 2019.

Du kan nemt købe gaven online helt frem til juleaften – og billetten kan frem til den 15. januar helt gratis ombyttes til en anden dag (dog senest 7 dage før du skal i teatret).

 

Her kan du se, hvilke forestillinger vi spiller resten af sæsonen 2019

På Østre Gasværk Teater:

ERASMUS MONTANUS 18. jan – 9. feb
Holbergs klassiker i Christian Lollikes Reumert-vindende version.

SHAKESPEARE IN LOVE 29. mar – 28. apr
Fra Hollywood til Østre Gasværk Teater. Storslået og festlig romantisk komedie med Thure Lindhardt og Mille Lehfeldt i hovedrollerne.

På Teater Republique og scenen Revolver:

MED MIG SELV I MINE EGNE ARME 5. jan – 2. feb (Revolver)
Et opgør med tabuer, kønsroller og fordomme og den almindelige feelgood-forståelse af, hvad moderskab er.

DANTES GUDDOMMELIGE KOMEDIE 10. jan – 2. feb
Stina Ekblad tager i skikkelse af figuren Dante dig med på en psykologisk rejse, hvor mødet med frygt, skam og uendelig lidelse lærer Dante om livet.

CADAVRE EXQUIS 8. mar – 30. mar (Revolver)
Jesper Just skubber til vores ideer om verden og er ikke bange for at efterlade sit publikum med flere spørgsmål end svar.

SELVMORDETS ANATOMI 12. mar – 6. apr
Er selvmord arveligt? Hvad giver man som mor videre til sine børn?

EN TEORI OM KÆRLIGHED 4. maj – 25. maj
Med referencer til popkultur og klassikere undersøger vi kærlighedens væsen. Hvordan tænker og taler vi, når er forelskede?

DARK NOON 10. maj – 1. juni (Revolver)
En afrikansk western ved civilisationens grænser, skabt af instruktør Tue Biering og et kompagni af sydafrikanske skuespillere.

Køb din julegave her