Kom trygt i teatret

 Information om coronavirus og dit teaterbesøg

Østerbro Teater efterlever sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer for forebyggelse af coronasmitte. Informér gerne dem, du skal i teatret med, om retningslinjerne.
Der er pr. 12.november genindført krav om coronapas ved indendørs arrangementer på over 200 personer. Derfor skal der vises coronapas ved indgangen til alle vores tre scener: Teater Republique og Østre Gasværk Teater, og Revolver.
Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger kan læses her

Bliv hjemme, hvis du føler dig syg

Forebyg smitte og bliv hjemme, hvis du føler dig syg.

Coronapas

Pr. 12. november 2021 skal der fremvises gyldigt coronapas eller negativ coronatest ved indgangen til Østre Gasværk Teater og Teater Republique og Revolver.

Intet krav om mundbind

Der er pt. ikke krav om mundbind eller visir ved indgang og ophold på teatre.

Hvad sker der, hvis teatret må aflyse en forestilling pga. coronavirus?

Hvis vi på baggrund af myndighedernes anvisninger bliver nødsaget til at aflyse en forestilling, vil du blive kontaktet af teatret hurtigst muligt med yderligere information omkring ombytning af billetter.

Kan jeg få refunderet min billet, hvis jeg bliver syg med coronavirus?

Du kan ikke få refunderet din billet, hvis du bliver syg eller ikke ønsker at anvende din billet alligevel. Så vidt det er muligt, ombytter vi dog gerne til en anden spilledag eller til en anden forestilling på vores teater. Kontakt vores billetkontor på billet@osterbroteater.dk hvis du har spørgsmål.