Information om coronavirus
og dit teaterbesøg

Østerbro Teater følger sundhedsmyndighedernes krav nøje, og har indført tiltag for at sikre, at vores gæster og medarbejdere kan føle sig trygge og sikre.

Her har vi samlet spørgsmål og svar i forbindelse med dit besøg på vores scener, Østre Gasværk Teater, Teater Republique, Revolver eller Reaktor.

Personer fra 15 år og opefter skal medbringe coronapas eller negativ COVID-19-test (max. 72 timer gammel fra prøvetagningstidspunktet, både PCR-test og lyntest godkendes) samt ID for at komme i teatret.

Kom i god tid, og hav din billet klar sammen med dit coronapas og ID, når du skal besøge os. Bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Informér også dem, du skal i teatret med om retningslinjerne.

 

 • Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?

  Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav, og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

  • Personer fra 15 år og opefter skal medbringe coronapas (som enten fremviser at man har modtaget det første vaccinestik for 14 dage eller mere siden eller at man har været testet positiv for COVID-19 indenfor de sidste 8 måneder) eller negativ COVID-19-test (max. 72 timer gammel fra prøvetagningstidspunktet, både PCR-test og lyntest godkendes) samt ID for at komme i teatret.
  • Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne.
  • Vi har sat ind med ekstra rengøring.
  • For at undgå kødannelse er der nummersystem i baren på Teater Republique og Revolver, samt udeservering. Baren på Østre Gasværk Teater har ekstraordinær stor volumen.
 • Særligt om dit coronapas

  Der er krav om, at kunder, besøgende og lignende fra 15 år og opefter skal medbringe coronapas eller negativ COVID-19-test (max. 72 timer gammel fra prøvetagningstidspunktet, både PCR-test og lyntest godkendes) samt ID for at få adgang til kulturinstitutioner.

  I forbindelse med fremvisning af coronapas, er vi særligt opmærksomme på kødannelse. Derfor opfordrer vi dig til at have dit coronapas samt gyldig ID klar i forbindelse med adgang.

  Fremvisning af coronapasset kan ske elektronisk eller i papirformat.

  Læs mere om brugen af coronapas her.

 • Hvordan sikrer I, at der ikke er kø ved baren, garderoben og toiletterne?

  I baren har vi indført nummersystem på Teater Republique og Revolver, så det ikke er nødvendigt at stå i en kø. Der har vi også udendørsservering. Baren på Østre Gasværk Teater har ekstraordinær stor volumen. Vores garderober er midlertidigt lukket for at undgå for mange kontaktpunkter mellem publikum.

  Ved toiletterne er der på Østre Gasværk Teater sat afstandsmarkeringer op. På Teater Republique og Revolver samt Reaktor er presset på toiletterne så lavt, at det ikke er skønnet nødvendigt

 • Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe?

  Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Det er vigtigt for os, at du ved, at vi følger alle de påkrævede sundhedsfaglige retningslinjer på Østerbro Teater og vores fire scener Østre Gasværk Teater, Teater Republique, Revolver og Reaktor.