Information om coronavirus
og dit teaterbesøg

Østerbro Teater tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på en af vores scener, Østre Gasværk Teater, Teater Republique eller Revolver:

Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus? Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring. Vi har også indsat særlige afstands-pladser i selve salen, så du er sikker på kun at sidde tæt med dine ledsagere.

Hvad sker der, hvis teatret må aflyse en forestilling pga. coronavirus? Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling, vil du så vidt det er muligt, kunne få ombyttet din billet til en anden opførelse af samme forestilling. Skulle det ske at vi må aflyse, vil du blive kontaktet af vores billetkontor.

Hvad sker der, hvis jeg bliver syg med coranavirus? Hvis du bliver syg, vil du – så vidt det overhovedet er muligt – kunne få ombyttet din billet til en anden spilledag på samme forestilling.

Hvor mange personer må der være i en teatersal? Maksimum 500 personer må sidde samlet i en teatersal, idet man sidder side om side med afstand imellem – og ikke overfor og tæt på hinanden.

Hvordan sikrer teatret, at der er afstand imellem publikum i salen? Vi har på alle forestillinger på Østerbro Teater kun sat halvdelen af salen i salg. Det har vi gjort for at sikre vi kan skabe afstand og fordele publikum i salen. Det betyder ikke du bliver splittet fra din ledsagere

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare? Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

Skal jeg have maske på, når jeg går i teatret? Det er ikke et krav, men hvis du føler dig bedst tilpas med maske, er du meget velkommen til at have den på, når du går i teatret.

Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe? Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Det er vigtigt for os, at du ved vi følger alle de anbefalede sundhedsfaglige retningslinjer på Østerbro Teater.

Hvordan sikrer I, at der ikke er kø ved baren, garderoben og toiletterne? Hvis sundhedsmyndighederne anbefaler det, vil vi indrette teatret således, at der ikke opstår kø ved og omkring knudepunkterne. Dette vil i så fald også komme til at gælde ved ankomsten og afgangen fra teatret og vil blive oplyst i den servicemail, du modtager, dagen før du skal i teatret. Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona