Afholdelse af events

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique, som tilsammen har fire forskellige scener – Østre Gasværk, Republique, Revolver og Reaktor, med hver deres unikke historie og profil. Der vil derfor være et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. med mulighed for forplejning af enhver art. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon 4212 4222. Ønsker du at rette henvendelse vedrørende et konkret arrangement/event, vil vi bede dig sende en mail til event@osterbroteater.dk

Ønsker du at leje Østre Gasværk Teater

Materiale om Østre Gasværk Teater

Billetter til grupper, virksomheder og skoler

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, er der altid rabat at hente. Ring på 3085 0990 mandag-fredag mellem 9 og 17 eller skriv en mail på billet@osterbroteater.dk Er I færre end 10 personer, kan I bestille billetterne online på osterbroteater.dk eller via billetkontoret på telefon 70 272 272.

Særtilbud til skoler
Fra kun 75 kr. pr. billet kan du og dine elever komme i teatret på Revolver, Teater Republique og Østre Gasværk Teater. Bemærk, at vi udbyder et begrænset antal skolebilletter, og at tilbuddet først gælder, når du bestiller til minimum seks unge under 25 år. Vil du høre mere om vores mange muligheder for dig og din klasse, kan du kontakte Lone Rix på lori@osterbroteater.dk.

Se alle forestillinger for sæson 21/22

Drikkevarer & snacks

Vores hyggelige bar åbner altid en time før forestillingen, hvor vores venlige personale står klar til at skænke dig et glas vin fra den populære vinimportør, Vinhanen, en fadøl, lækre sodavand og drinks eller en kop kaffe. Hertil kan du købe nødder, lakrids og chokolade.

Arrangementer for virksomheder og deres medarbejdere/kunder

Til virksomhedskunder tilbyder vi ligeledes skræddersyede løsninger, hvor du vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af enhver art. Kontakt os på billet@osterbroteater.dk eller på telefon 3085 0990 og hør om muligheder, tilbud og priser.