Afholdelse af events

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique, som tilsammen har fire forskellige scener – Østre Gasværk, Republique, Revolver og Reaktor, med hver deres unikke historie og profil. Der vil derfor være et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. med mulighed for forplejning af enhver art. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon +45 4212 4222 eller +45 2194 2069 Ønsker du at rette henvendelse vedrørende et konkret arrangement/event, vil vi bede dig udfylde vores arrangements forespørgsel.

Ønsker du at leje Østre Gasværk TeaterMateriale om Østre Gasværk Teater

Billetter til grupper, virksomheder og skoler

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, er der altid rabat at hente. Ring på 2194 2069 mandag-fredag mellem 9 og 17 eller skriv en mail på gruppesalg@osterbroteater.dk Er I færre end 10 personer, kan I bestille billetterne online på osterbroteater.dk eller via billetkontoret på telefon 70 272 272.

Særtilbud til skoler
Fra kun 75 kr. pr. billet kan du og dine elever komme i teatret på Teater Republique og Østre Gasværk Teater. Bemærk, at vi udbyder et begrænset antal skolebilletter, og at tilbuddet først gælder, når du bestiller til minimum seks unge under 25 år. Vil du høre mere om vores mange muligheder for dig og din klasse, kan du kontakte salgs- og eventkoordinator Lone Rix på lori@osterbroteater.dk.

Se alle forestillinger for sæson 20/21

Drikkevarer, snacks, sandwich & middag

Der vil være mulighed for at købe drinks og snacks før og under forestillingerne på begge teatre. På Østre Gasværk Teater tilbyder vi en lækker menu bestående af årstidens bedste råvarer og altid i den aktuelle forestillings ånd. Alternativt kan der købes sandwich. Vores middagsmenu skal forudbestilles og betales inden forestillingen. Du kan bestille her eller ved at kontakte vores billetkontor på 70 272 272.

Sandwich & vand

(serveres alle dage fra 1 time før forestillingen) Vælg mellem: Lufttørret skinke, parmesan, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg eller Hummus med cashewnødder, oliven, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg (vegetar) Kr. 75 inkl. vand

Erhvervsarrangementer

Til erhvervskunder tilbyder vi ligeledes skræddersyede løsninger, hvor du vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af enhver art. Kontakt os på gruppesalg@osterbroteater.dk eller på telefon + 45 2194 2069 og hør om muligheder, tilbud og priser.