Afholdelse af events & shows

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique, som tilsammen har fire forskellige scener – Østre Gasværk, Republique, Revolver og Reaktor, med hver deres unikke historie og profil. Der vil derfor være et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. med mulighed for forplejning af en hver art.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til event@osterbroteater.dk eller ringe på telefon 42 12 42 22.

Grupper & virksomheder

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique, som tilsammen har tre forskellige forestillingsscener med hver deres kunstneriske profil.

Se alle vores forestillinger her for sæson 18/19

Billetter til grupper og virksomheder

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, får I 10% rabat på jeres billetter når I bestiller online på osterbroteater.dk eller via billetkontoret på telefon 70 27 22 72

Er I en virksomhed eller gruppe på over 30 personer, kan I skrive en mail til gruppesalg@osterbroteater.dk eller kontakte os på 42 12 42 22

Drikkevarer, snacks, sandwich & middag

Der vil være mulighed for at købe drinks og snacks før og under forestillingerne på begge teatre. På Østre Gasværk Teater tilbyder vi en lækker menu bestående af årstidens bedste råvarer og altid i den aktuelle forestillings ånd. Alternativt kan der købes sandwich.

Vores middagsmenu skal forudbestilles og betales inden forestillingen her på websitet, eller ved at kontakte vores billetkontor på 70 272 272.

Erhvervsarrangementer

Til erhvervskunder tilbyder vi ligeledes skræddersyede løsninger, hvor du vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af en hver art.

Kontakt os på gruppesalg@osterbroteater.dk eller på telefon 42 12 42 22 og hør om muligheder, tilbud og priser.