Afholdelse af events

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique, som tilsammen har fire forskellige scener – Østre Gasværk, Republique, Revolver og Reaktor, med hver deres unikke historie og profil. Der vil derfor være et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. med mulighed for forplejning af enhver art. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon +45 4212 4222 eller +45 2194 2069 Ønsker du at rette henvendelse vedrørende et konkret arrangement/event, vil vi bede dig udfylde vores arrangements forespørgsel.

Billetter til grupper & virksomheder

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, er der altid rabat at hente. Ring på 2194 2069 mandag-fredag mellem 9 og 17 eller skriv en mail på gruppesalg@osterbroteater.dk Er I færre end 10 personer, kan I bestille billetterne online på osterbroteater.dk eller via billetkontoret på telefon 70 272 272.

Se alle forestillinger for sæson 19/20

Drikkevarer, snacks, sandwich & middag

Der vil være mulighed for at købe drinks og snacks før og under forestillingerne på begge teatre. På Østre Gasværk Teater tilbyder vi en lækker menu bestående af årstidens bedste råvarer og altid i den aktuelle forestillings ånd. Alternativt kan der købes sandwich. Vores middagsmenu skal forudbestilles og betales inden forestillingen. Du kan bestille her eller ved at kontakte vores billetkontor på 70 272 272.

Vild med dans-menu

serveres fra 26. februar 2020, onsdag – lørdag kl. 18.00)

Forret:

Varmrøget hellefiskerilette rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Hovedret:

Stegt høne fra Gråsten, gulerodspuré med yuzu & havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon og skysauce.

Vegetarisk forret:

Hestebønnepuré rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Vegetarisk hovedret:

Stegte urtebøffer, gulerodspuré med yuzu og havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon & skysauce.

Kr. 245

La Bohème-menu

(serveres fra 23. november 2019, tirsdag – søndag kl. 18.00)

Forret:

Nordisk lakseceviche, trøffel aioli, fermenteret skovbær puré, krydderurter. Friskbagte koldhævede durumbrød med pisket smør & artiskok dyppelse.

Hovedret:

Confiteret and, kartoffel kompot med masser’ persille. Sauce gastrique på kirsebærvin, lammefjords crudité & sprødt kål.

Kr. 275 

Vegetarisk forret:

”Rødbede tatar” trøffel-aioli, fermenteret skovbær puré, krydderurter. Friskbagte koldhævede durumbrød med pisket smør & artiskok dyppelse.

Vegetarisk hovedret:

Confiteret knoldselleri, kartoffel kompot med masser’ persille. Sauce gastrique på kirsebærvin, lammefjords crudité & sprødt kål.

Kr. 245

Sandwich & vand

(serveres alle dage fra 1 time før forestillingen) Vælg mellem: Lufttørret skinke, parmesan, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg eller Hummus med cashewnødder, oliven, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg (vegetar) Kr. 75 inkl. vand

Erhvervsarrangementer

Til erhvervskunder tilbyder vi ligeledes skræddersyede løsninger, hvor du vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af enhver art. Kontakt os på gruppesalg@osterbroteater.dk eller på telefon + 45 2194 2069 og hør om muligheder, tilbud og priser.