Vild med dans - the musical

Østre Gasværk Teater

22.2. — 26.4.2020

Beskrivelse

Tv-succesen – nu som teater. Med de kendte dansere og stort liveorkester

 

Kom med til en forestilling om håb, mod og livsforandrende oplevelser. Vild med dans -the musical er ikke alene en hyldest til dansen, men også et moderne eventyr om helt almindelige mennesker, der forvandler sig til en ny, stærkere version af sig selv.

Vild med dans er rullet over skærmen gennem talrige sæsoner, og nu bliver den verdensomspændende tv-succes for første gang nogensinde omsat til teater, når Østre Gasværk Teater blænder op for premieren på VILD MED DANS – THE MUSICAL med de vidunderlige dansere, du kender fra tv.
Glæd dig til en af Østre Gasværk Teaters største satsninger nogensinde – en ny, original, dansk musical med masser af guld, glitter, dans, drama og show.

Based on a BBC originated format. BBC Studios retains the Live Events rights to this format globally.

Medvirkende

Morten Kjeldgaard, Michael Olesen, Asta Björk, Mille Gori, Niels Ellegaard, Lise Koefoed, Troels Thorsen, Julie Agnete Vang, Camilla Bendix, Katrine Nørgaard, Rasmus Grandt, Sofie Akerø, Troels Graakjær m.fl.

Instruktion

Rolf Heim

Dramatiker

Thomas Markmann

Yderligere tekst og bearbejdelse

Kasper Hoff

Koreografi

Peter Friis

Scenografi & kostumer

Karin Betz

Kapelmester

Mikkel Gomard

Instruktørassistent

Stella Wegloop

Lyddesigner

Morten Frank

Lysdesigner

Brian Njie

Produktionsleder

Markus Schulin-Zeuthen

Forestillingsleder

Lene Sonne

Scenemester

Jacob B. Frederiksen

Forestillingsfoto

Miklos Szabo

Skræddersalsleder

Henrik Børgesen

Dramaturg

Rikke Hedeager

Danser

Morten Kjeldgaard

Medvirker i rollen som danseren Morten og danser med skuespiller Lise Koefoed. Morten Kjeldgaard (f. 1985) er professionel danser, og har været med i syv sæsoner af Vild med dans, og er desuden kendt for sin medvirken i en lang række musicals, bl.a. Chicago, Mama Mia, Aladdin, Grease, Saturday Night Fever og Flashdance.

Danser

Michael Olesen

Medvirker i rollen som danseren Michael og danser med skuespiller Julie Agnete Vang. Michael Olesen (f. 1982) er professionel danser, og har været med i tolv sæsoner af Vild med dans, har været med i Cirkusrevyen og er desuden uddannet civilingeniør.

Danser

Asta Björk

Medvirker i rollen som danseren Asta og danser med skuespiller Niels Ellegaard. Asta Björk (f. 1998) er professionel danser, har vundet DM i Latin i 2017, og har været med i sæson 15 af Vild med dans, hvor hun vandt sammen med skuespiller Simon Stenspil.

Skuespiller

Mille Gori

Medvirker i rollen som værtinden Kira. Mille Gori (f. 1989) er mest kendt som Motor Mille, men er i virkeligheden uddannet danser. Hun har lavet et væld af ting, herunder været med som sprechstallmeister i Cirkus Arena, spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og været med i Tarzan på Fredericia Teater.

Skuespiller

Niels Ellegaard

Medvirker i rollen som Thomas og danser med Asta Björk. Niels Ellegaard (f. 1962) er uddannet skuespiller, og har været ansat på bl.a. Svalegangen og Aarhus Teater, og har været med i Cirkusrevyen siden 2002. Han har desuden været med i et hav af danske film, tv-serier, revyer og julekalendere.

Skuespiller

Camilla Bendix

Medvirker i rollen som Sara. Camilla Bendix (f. 1971) er uddannet skuespiller, og har også haft et bredt virkefelt indenfor teater, tv-serier og film. Camilla Bendix har desuden medvirket i sæson 9 af Vild med dans, hvor hun dansede med Michael Olesen.

Skuespiller

Lise Koefoed

Medvirker i rollen som Maiken og danser med Morten Kjeldgaard. Lise Koefoed (f. 1986) er uddannet skuespiller og har haft roller på adskillige store teatre, herunder Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Folketeatret og Østre Gasværk Teater. Hun har desuden været med i filmene Alle for to og Player og tv-serierne Rita og Ditte & Louise.

Skuespiller

Troels Thorsen

Medvirker i rollen som regissøren Ulrik. Troels Thorsen (f. 1975) er uddannet skuespiller og har haft roller på de fleste store teatre, på film og tv. Troels Thorsen har desuden skabt serien Heino fikser alt til DRs Ramasjang, hvor han spiller handymanden Heino Lange.

Skuespiller

Julie Agnete Vang

Medvirker i rollen som Christina og danser med Michael Olesen. Julie Agnete Vang (f. 1984) er uddannet skuespiller, og har spillet roller på alt fra Betty Nansen Teatret over Det Kongelige Teater til Nørrebro Teater og Odense Teater.

Titel
Vild med dans - The Musical
Spillested
Østre Gasværk Teater
Spilledage
Ons - fre kl. 20
Lør kl. 15 & 20
Søn kl. 15
Sprog
Dansk
Aldersgrænse
Fra 8 år
Køb billet
Køb VILD MED DANS-menu
Køb sandwich & vand
Køb billet

“Jeg er stolt af, at Østre Gasværk Teater bliver det første teater i verden, som lader Vild med dans folde sig ud på scenen – som musical med drama, musik og masser af dans. Der venter publikum én af sæsonens helt store oplevelser!”

— Emmet Feigenberg, teaterdirektør

Spis & Drik

Spis før forestillingen på Østre Gasværk Teater

Vores køkkenchef, Max Krog, sammensætter en menu bestående af årstidens bedste råvarer – altid i den aktuelle forestillings ånd. Spis menuen før forestillingen i vores foyer, hvor vi har plads til 120 siddende gæster. Alternativt kan du købe en sandwich og vand.

Maden skal bestilles og betales ved at kontakte vores billetkontor på 70 272 272

Vild med dans-menu

(serveres onsdag – lørdag kl. 18.00)

Vi har plads til 120 gæster, så bestil i god tid.

Forret:

Varmrøget hellefiskerilette rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Hovedret:

Stegt høne fra Gråsten, gulerodspuré med yuzu & havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon og skysauce.

Vegetarisk forret:

Hestebønnepuré rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Vegetarisk hovedret:

Stegte urtebøffer, gulerodspuré med yuzu og havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon & skysauce.

Kr. 245

Bestil menu

Sandwich & vand

(serveres alle dage fra 1 time før forestillingen)

Vælg mellem:

Lufttørret skinke, parmesan, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

eller

Hummus med cashewnødder, oliven, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

Kr. 75 inkl. vand

Bestil sandwich