Vild med dans - the musical

Østre Gasværk Teater

22.2. — 26.4.2020

Beskrivelse

Nu som teater – med kendte skuespillere, dansere og stort liveorkester.

Den perfekte julegave
Læg begejstring, hjertevarme og feel good-vibes under juletræet. Billetter til VILD MED DANS – THE MUSICAL er den perfekte julegave til en, du holder af. Passer datoen ikke i kalenderen, kan billetterne gebyrfrit ombyttes til anden dato til og med d. 15. januar 2020. Ombytning kan ske ved at kontakte BilletBillet, der er klar til at hjælpe dig på tlf: 70 272 272 eller mail: info@billetbillet.dk.

Om forestillingen
Kom med til en forestilling om håb, mod og livsforandrende oplevelser. Vild med dans -the musical er ikke alene en hyldest til dansen, men også et moderne eventyr om helt almindelige mennesker, der forvandler sig til en ny, stærkere version af sig selv.

Vild med dans er rullet over skærmen gennem talrige sæsoner, og nu bliver den verdensomspændende tv-succes for første gang nogensinde omsat til teater, når Østre Gasværk Teater blænder op for premieren på VILD MED DANS – THE MUSICAL med de vidunderlige dansere, du kender fra tv.
Glæd dig til en af Østre Gasværk Teaters største satsninger nogensinde – en ny, original, dansk musical med masser af guld, glitter, dans, drama og show.

Musicalens handling
Musicalens præmis er, at Vild med Dans-programmet for første gang nogensinde lader helt almindelige danskere indtage dansegulvet. I denne helt særlige udgave af Vild med dans har der været rekordmange ansøgere fra tusindvis af håbefulde danskere. Kvinden bag programmet, den benhårde og snedige værtinde Kira, har med hjælp fra regissøren Ulrik udvalgt de endelige live-deltagere.

Blandt de heldige deltagere har vi Thomas, som er tørlagt alkoholiker og fraskilt. Han deltager i Vild med dans med det ene formål at vinde sin ekskone tilbage. En kamp, der synes helt umulig, da ekskonen samtidig er programmets stjernedommer Sara. Den målrettede, men introverte pige Christina viser allerede fra start af stort talent og bliver storfavorit. Hendes soleklare talent skygger dog for en stor hemmelighed, der kan sætte en stopper for hendes direkte march mod vindertrofæet. Den unge, billedskønne Maiken er med for at vinde, men hopper over, hvor gærdet er lavest. Hendes åbenlyse jalousi på Christina, får hende i sidste ende til at indse, at hun skal kigge indad, hvis hun skal drømme om et nyt og bedre liv.

Showet ruller, de overdådige kjoler blafrer, og musikken spiller, alt imens de hårdt prøvede deltagere står ansigt til ansigt med frygten, kærligheden og hemmelighederne.

Based on a BBC originated format. BBC Studios retains the Live Events rights to this format globally.

Medvirkende

Morten Kjeldgaard, Michael Olesen, Asta Björk, Mille Gori, Niels Ellegaard, Lise Koefoed, Troels Thorsen, Julie Agnete Vang, Camilla Bendix, Katrine Nørgaard, Rasmus Grandt, Anete Lotus Jensen og Troels Graakjær

Instruktør

Rolf Heim

Dramatiker

Thomas Markmann

Yderligere tekst og bearbejdelse

Kasper Hoff

Scenograf & kostumedesigner

Karin Betz

Koreograf

Peter Friis

Kapelmester

Mikkel Gomard

Sangere

James Sampson og Gry Trampedach

Musikere

Daniel Johannes Johansson, Frederick Menzies, Lars Vissing m.fl.

Lyddesigner

Morten Frank

Lysdesigner

Brian Njie

Scenemester

Jacob B. Frederiksen

Skræddersalsleder

Henrik Børgesen

Produktionsleder

Markus Schulin-Zeuthen

Forestillingsleder

Lene Sonne

Forestillingsfoto

Miklos Szabo

Stemmecoach

Klaus Møller

Instruktørassistent

Stella Wegloop

Danser

Morten Kjeldgaard

Medvirker i rollen som danseren Morten og danser med skuespiller Lise Koefoed. Morten Kjeldgaard (f. 1985) er professionel danser, og har været med i syv sæsoner af Vild med dans, og er desuden kendt for sin medvirken i en lang række musicals, bl.a. Chicago, Mama Mia, Aladdin, Grease, Saturday Night Fever og Flashdance.

Danser

Michael Olesen

Medvirker i rollen som danseren Michael og danser med skuespiller Julie Agnete Vang. Michael Olesen (f. 1982) er professionel danser, og har været med i tolv sæsoner af Vild med dans, har været med i Cirkusrevyen og er desuden uddannet civilingeniør.

Danser

Asta Björk

Medvirker i rollen som danseren Asta og danser med skuespiller Niels Ellegaard. Asta Björk (f. 1998) er professionel danser, har vundet DM i Latin i 2017, og har været med i sæson 15 af Vild med dans, hvor hun vandt sammen med skuespiller Simon Stenspil.

Skuespiller

Mille Gori

Medvirker i rollen som værtinden Kira. Mille Gori (f. 1989) er mest kendt som Motor Mille, men er i virkeligheden uddannet danser. Hun har lavet et væld af ting, herunder været med som sprechstallmeister i Cirkus Arena, spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og været med i Tarzan på Fredericia Teater.

Skuespiller

Niels Ellegaard

Medvirker i rollen som Thomas og danser med Asta Björk. Niels Ellegaard (f. 1962) er uddannet skuespiller, og har været ansat på bl.a. Svalegangen og Aarhus Teater, og har været med i Cirkusrevyen siden 2002. Han har desuden været med i et hav af danske film, tv-serier, revyer og julekalendere.

Skuespiller

Camilla Bendix

Medvirker i rollen som Sara. Camilla Bendix (f. 1971) er uddannet skuespiller, og har også haft et bredt virkefelt indenfor teater, tv-serier og film. Camilla Bendix har desuden medvirket i sæson 9 af Vild med dans, hvor hun dansede med Michael Olesen.

Skuespiller

Lise Koefoed

Medvirker i rollen som Maiken og danser med Morten Kjeldgaard. Lise Koefoed (f. 1986) er uddannet skuespiller og har haft roller på adskillige store teatre, herunder Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Folketeatret og Østre Gasværk Teater. Hun har desuden været med i filmene Alle for to og Player og tv-serierne Rita og Ditte & Louise.

Skuespiller

Troels Thorsen

Medvirker i rollen som regissøren Ulrik. Troels Thorsen (f. 1975) er uddannet skuespiller og har haft roller på de fleste store teatre, på film og tv. Troels Thorsen har desuden skabt serien Heino fikser alt til DRs Ramasjang, hvor han spiller handymanden Heino Lange.

Skuespiller

Julie Agnete Vang

Medvirker i rollen som Christina og danser med Michael Olesen. Julie Agnete Vang (f. 1984) er uddannet skuespiller, og har spillet roller på alt fra Betty Nansen Teatret over Det Kongelige Teater til Nørrebro Teater og Odense Teater.

Titel
Vild med dans - The Musical
Spillested
Østre Gasværk Teater
Spilledage
Ons - fre kl. 20
Lør kl. 15 & 20
Søn kl. 15
Varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause
Aldersgrænse
Fra 8 år
Sprog
Dansk
Køb billet
Køb VILD MED DANS-menu
Køb sandwich & vand
Køb billet

“Jeg er stolt af, at Østre Gasværk Teater bliver det første teater i verden, som lader Vild med dans folde sig ud på scenen – som musical med drama, musik og masser af dans. Der venter publikum én af sæsonens helt store oplevelser!”

— Emmet Feigenberg, teaterdirektør

Spis & Drik

Spis før forestillingen på Østre Gasværk Teater

Vores køkkenchef, Max Krog, sammensætter en menu bestående af årstidens bedste råvarer – altid i den aktuelle forestillings ånd. Spis menuen før forestillingen i vores foyer, hvor vi har plads til 120 siddende gæster. Alternativt kan du købe en sandwich og vand. Vi gør opmærksom på, at både menu og sandwich fås i en ordinær og en vegetarisk udgave – vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier mm.

Maden skal bestilles og betales ved at kontakte vores billetkontor på 70 272 272

Vild med dans-menu

(serveres onsdag – lørdag kl. 18.00)

Vi har plads til 120 gæster, så bestil i god tid.

Forret:

Varmrøget hellefiskerilette rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Hovedret:

Stegt høne fra Gråsten, gulerodspuré med yuzu & havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon og skysauce.

Vegetarisk forret:

Hestebønnepuré rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Vegetarisk hovedret:

Stegte urtebøffer, gulerodspuré med yuzu og havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon & skysauce.

Kr. 245

Bestil menu

Sandwich & vand

(serveres alle dage fra 1 time før forestillingen)

Vælg mellem:

Lufttørret skinke, parmesan, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

eller

Hummus med cashewnødder, oliven, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

Kr. 75 inkl. vand

Bestil sandwich