Vild med dans - the musical

Vild med dans - the musical

Østre Gasværk Teater

22.2. — 26.4.2020

Glæd dig til dans, drama, kendte hits og eventyrlige kjoler

Kom med til en forestilling om håb, mod og livsforandrende oplevelser. VILD MED DANS – THE MUSICAL er ikke alene en hyldest til dansen, men også et moderne eventyr om helt almindelige mennesker, der forvandler sig til en ny og stærkere version af sig selv.

Vild med dans er rullet over skærmen gennem talrige sæsoner, og nu bliver den verdensomspændende tv-succes for første gang nogensinde omsat til teater, når Østre Gasværk Teater blænder op for premieren på VILD MED DANS – THE MUSICAL med kendte skuespillere og de vidunderlige dansere, du kender fra tv.
Glæd dig til en af Østre Gasværk Teaters største satsninger nogensinde – en ny, original, dansk musical med masser af guld, glitter, dans, drama og show.

Musicalens handling
Musicalens præmis er, at Vild Med Dans-programmet for første gang nogensinde lader helt almindelige danskere indtage dansegulvet. Kvinden bag programmet, den professionelle og strålende værtinde Kira, har med hjælp fra forestillingsleder og publikumsanimator, Ulrik, udvalgt de endelige live-deltagere.

Blandt de heldige deltagere har vi Thomas, som er gået i stå i livet efter sin skilsmisse. Hans ekskone har meldt ham til programmet, og han deltager nu i Vild Med Dans med det ene formål at vinde sin ekskone tilbage. Den målrettede pige Christina er vant til at samle på trofæer, og Vild Med Dans skal være endnu et. Men at lære at danse kræver ikke kun vilje, men også følelser og hengivelse, og Christina må indse, hvad der er det vigtigste i livet. Den unge, billedskønne Maiken er med for at vinde, men hopper konsekvent over, hvor gærdet er lavest. En knæskade truer med at sætte en stopper for legen, og Maiken må for første gang i livet knokle for at nå sine drømme.

Showet ruller, de overdådige kjoler blafrer, og musikken spiller, alt imens de hårdt prøvede deltagere står ansigt til ansigt med frygten, kærligheden og ikke mindst dem selv. Deltagerne kommer til at opleve, at dansen forvandler deres liv.

Based on a BBC originated format. BBC Studios retains the Live Events rights to this format globally.

Glæd dig til dans, drama, kendte hits og eventyrlige kjoler

Medvirkende

Morten Kjeldgaard, Michael Olesen, Asta Björk, Mille Gori, Niels Ellegaard, Lise Koefoed, Troels Thorsen, Camilla Bendix, Iben Dorner, Katrine Nørgaard, Rasmus Grandt, Anete Lotus Jensen og Troels Graakjær

Instruktør

Rolf Heim

Instruktørassistent

Stella Wegloop

Dramatiker

Thomas Markmann

Scenograf & kostumedesigner

Karin Betz

Koreograf

Peter Friis

Musikalsk arrangør

Mikkel Gomard

Orkesterarrangører

Mikkel Gomard og Daniel Johannes Johansson

Kapelmester

Mikkel Gomard

Sangere

James Sampson og Gry Trampedach

Musikere

Daniel Johannes Johansson, Frederick Menzies, Lars Vissing, Hans Find Møller, Eliel Lazo, Aske Drasbæk, Yohanier Ramón, Søren Reiff, Jens Gotholdt m.fl.

Lyddesigner

Morten Frank Nebelong

Lydafvikler

Christian Jensen

Lydassistent

Adam Svendsen

Lysdesigner

Brian Njie

Lysassistent

Fabian Constantineanu

Scenemester

Jacob B. Frederiksen

Skræddersalsleder

Henrik Børgesen

Skræddere

Katinka Kyhl, Louise Agger Green, Mette Kapper, Anne Jørgensen, Birita Kallsgard og Martin Hejlskov

Bygger

Johan Brandt Richardt

Produktionsleder

Markus Schulin-Zeuthen

Forestillingsleder

Lene Sonne

Forestillingsfoto og pressebilleder

Miklos Szabo

Stemmecoach

Klaus Møller

Mikroportassistent

Søren Søndergaard Moore

Riggere

DROP ApS

Tak til

Det Kongelige Teater, Engelbrecht Construction A/S, London Toast Theatre og Lydfabrikken

Projektleder - Engelbrecht Construction A/S

Jens Buch

Lead snedker - Engelbrecht Construction A/S

Konsta Patanen

Lead teatermaler - Engelbrecht Construction A/S

David Drachmann

Titel
Vild med dans - The Musical
Spillested
Østre Gasværk Teater
Spilledage
Ons - fre kl. 20
Lør kl. 15 & 20
Søn kl. 15
Varighed
Ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause
Aldersgrænse
Anbefalet fra 8 år
Sprog
Dansk
Køb billet
Køb VILD MED DANS-menu
Køb sandwich & vand
Medvirkende
Danser

Morten Kjeldgaard

Medvirker i rollen som danseren Sebastian og danser med skuespiller Lise Koefoed. Morten Kjeldgaard (f. 1985) er professionel danser, og har været med i syv sæsoner af Vild med dans, og er desuden kendt for sin medvirken i en lang række musicals, bl.a. Chicago, Mamma Mia, Aladdin, Grease, Saturday Night Fever og Flashdance.

Danser

Michael Olesen

Medvirker i rollen som danseren Lukas og danser med skuespiller Iben Dorner. Michael Olesen (f. 1982) er professionel danser, og har været med i tretten sæsoner af Vild med dans, har været med i Cirkusrevyen og er desuden uddannet civilingeniør.

Danser

Asta Björk

Medvirker i rollen som danseren Josefine og danser med skuespiller Niels Ellegaard. Asta Björk (f. 1998) er professionel danser, har vundet DM i Latin i 2017, og har været med i sæson 15 af Vild med dans, hvor hun vandt sammen med skuespiller Simon Stenspil.

Skuespiller

Mille Gori

Medvirker i rollen som værtinden Kira. Mille Gori (f. 1989) er mest kendt som Motor Mille, men er i virkeligheden uddannet danser. Hun har lavet et væld af ting, herunder været med som sprechstallmeister i Cirkus Arena, spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og været med i Tarzan på Fredericia Teater.

Skuespiller

Niels Ellegaard

Medvirker i rollen som Thomas og danser med Asta Björk. Niels Ellegaard (f. 1962) er uddannet skuespiller, og har været ansat på bl.a. Svalegangen og Aarhus Teater, og har været med i Cirkusrevyen siden 2002. Han har desuden været med i et hav af danske film, tv-serier, revyer og julekalendere.

Skuespiller

Camilla Bendix

Medvirker i rollen som Sara. Camilla Bendix (f. 1971) er uddannet skuespiller, og har også haft et bredt virkefelt indenfor teater, tv-serier og film. Camilla Bendix har desuden medvirket i sæson 9 af Vild med dans, hvor hun dansede med Michael Olesen.

Skuespiller

Lise Koefoed

Medvirker i rollen som Maiken og danser med Morten Kjeldgaard. Lise Koefoed (f. 1986) er uddannet skuespiller og har haft roller på adskillige store teatre, herunder Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Folketeatret og Østre Gasværk Teater. Hun har desuden været med i filmene Alle for to og Player og tv-serierne Rita og Ditte & Louise.

Skuespiller

Troels Thorsen

Medvirker i rollen som regissøren Ulrik. Troels Thorsen (f. 1975) er uddannet skuespiller og har haft roller på de fleste store teatre, på film og tv. Troels Thorsen har desuden skabt serien Heino fikser alt til DRs Ramasjang, hvor han spiller handymanden Heino Lange.

Skuespiller

Iben Dorner

Medvirker i rollen som Christina og danser med Michael Olesen. Iben Dorner (f. 1978) er uddannet skuespiller fra Odense Teater. Hun har spillet på alle landets store scener bl.a. Aarhus Teater, Odense Teater og det Kongelige Teater. Iben har også medvirket i en række film og TV-serier herunder Sorte Kugler, Klassefesten 3, Borgen, Den som dræber og julekalenderen Pagten. Iben spiller desuden en af de bærende roller i den skandinaviske TV-serie TYND IS.

Køb billet

FOR MERE INFORMATION OM CORONAVIRUS OG VORES FORESTILLINGER, KLIK IND PÅ FORSIDEN

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger her

"Når Vild med dans er så medrivende, er det fordi, vi oplever nogle mennesker, der prøver at lære noget. De knokler, de flytter sig, de udvikler sig. I VILD MED DANS – THE MUSICAL er vores hovedpersoner, ligesom i eventyrerne, i knibe. De har store drømme og lidenskaber, men deres liv har ikke foldet sig rigtigt ud. Der er noget, der står i vejen. Nu tager de springet, nu kaster de sig ud i det! Og vi følger dem i tykt og tyndt: Går drømmene i opfyldelse? Tør hun gøre det? Får han hende? Klarer hun den til finalen? Vi hepper på dem, vi føler med dem."

— Emmet Feigenberg, teaterdirektør

Spis & Drik

Spis før forestillingen på Østre Gasværk Teater

Vores køkkenchef, Max Krog, sammensætter en menu bestående af årstidens bedste råvarer – altid i den aktuelle forestillings ånd. Spis menuen før forestillingen i vores foyer, hvor vi har plads til 120 siddende gæster. Alternativt kan du købe en sandwich og vand. Vi gør opmærksom på, at både menu og sandwich fås i en ordinær og en vegetarisk udgave – vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier mm.

Maden skal bestilles forinden her på websitet under selve forestillingen.

Vild med dans-menu

(serveres onsdag – lørdag kl. 18.00)

Vi har plads til 120 gæster, så bestil i god tid.

Forret:

Varmrøget hellefiskerilette rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Hovedret:

Stegt høne fra Gråsten, gulerodspuré med yuzu & havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon og skysauce.

Vegetarisk forret:

Hestebønnepuré rørt med nye ramsløg, syltede jordskokker og urter. Serveres med koldhævet ølandshvedebrød og smør med sydesalt.

Vegetarisk hovedret:

Stegte urtebøffer, gulerodspuré med yuzu og havtorn samt små konfiterede kartofler med estragon & skysauce.

Kr. 245

Bestil menu

Sandwich & vand

(serveres alle dage fra 1 time før forestillingen)

Vælg mellem:

Lufttørret skinke, parmesan, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

eller

Hummus med cashewnødder, oliven, urtepesto, spæde salater & syltede rødløg

Kr. 75 inkl. vand

Bestil sandwich