Velkommen til Pandora

Reaktor

24.4. — 24.5.2019

Beskrivelse

Okay, tre ekstraforestillinger var ikke nok. Så vi spiller en til!
24. maj kl. 20 er i salg nu.

Velkommen til en aften, hvor vi åbner den æske, der aldrig skulle have været lukket igen. Vi åbner os op og giver plads til vores historie, krop, stemme og lyst.

Tiden er kommet, hvor kvinden kræver sin ret til nydelse. En nydelse der hverken er defineret af skønhedsindustrien, pornoindustrien eller filmindustrien. En nydelse der starter i kroppen.

Vi savner barndommens uforfængelighed, leg, kropslige frihed og ukontrollerede følelsesudbryd. Vi er fanget i omverdenens blik på os, og i aften bryder vi løs.

En aften i godt musikalsk selskab med Emma Sehested Høeg, der føder en kvinde ud af sin røv, med en ikke særlig venlig hilsen til den gode stemning.

Forestillingen er selvstændigt afgangsprojekt af skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, begge afgangsstuderende på DDSKS, København.

Projektet forløber som en undersøgelse over fire uger, med nedslagspunkter hver uge, hvor den foreløbige research deles som en kunstnerisk oplevelse. Højdepunkterne samles til denne forestilling på Republique.

Musik og performer

Emma Sehested Høeg (afgang, DDSKS København)

Instruktion

Jennifer Vedsted Christiansen (afgang, DDSKS København)

Lyd og lys

Viktor Dahl (2. år, DDSKS København)

Titel
Velkommen til Pandora
Spillested
Reaktor på Republique
Spilledage
24. maj kl. 20
Varighed
Ca. 1 time og 10 min
Målgruppe
Fra 14 år og op
Køb billet
Køb billet