Velkommen til Pandora - på Revolver

Revolver

20.4. — 30.4.2020

"Emma Sehested Høeg river publikum rundt i manegen i en ren 'vanvids-cabaret'."

★★★★★

Ungt Teaterblod

"Emma Sehested Høeg er tydeligvis ikke bange for at udstille sig selv på en scene. Med befriende ironi udstiller hun både den forkælede diva og lillepigen."

★★★★★

CPHCulture

"Det er hele kvindekomplekset af fortrængt lyst, pinagtighed og frejdig skamløshed, der lukkes ud på scenen med forførende humor og sanselig, musikalsk råstyrke."

Politiken

"Velkommen til Pandora er lige så farverig, letpåklædt og seksuelt udfordrende, som kabareten i sin dna kan være."

Information

"Hvis du vil se noget virkelig sjov, altså sjovt på den der helt oprigtige måde, hvor man efterfølgende har ondt i mavemusklerne af at have grint så meget, så skal du ind og se Velkommen til Pandora."

Den 4. Væg
Beskrivelse

En skamløs cabaret – nu på Revolver

Ekstra forestillinger – ny scene
Efterspørgslen er større end nogensinde, og derfor forlænger vi endnu engang succesforestillingen VELKOMMEN TIL PANDORA. Denne gang åbner vi for Pandoras æske på Revolver. En større scene giver plads til endnu flere publikum i armene på Emma.

Om forestillingen
Velkommen til en aften, hvor vi åbner den æske, der aldrig skulle have været lukket igen. Vi åbner os op og giver plads til vores historie, krop, stemme og lyst.

Tiden er kommet, hvor kvinden kræver sin ret til nydelse. En nydelse der hverken er defineret af skønhedsindustrien, pornoindustrien eller filmindustrien. En nydelse der starter i kroppen.

Vi savner barndommens uforfængelighed, leg, kropslige frihed og ukontrollerede følelsesudbrud. Vi er fanget i omverdenens blik på os, og i aften bryder vi løs.

En aften i godt musikalsk selskab med Emma Sehested Høeg, der føder en kvinde ud af sin røv, med en ikke særlig venlig hilsen til den gode stemning.

Forestillingen er selvstændigt afgangsprojekt af skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, der begge tog afgang fra Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) i København i foråret 2019.

Musiker og performer

Emma Sehested Høeg

Instruktør

Jennifer Vedsted Christiansen

Lyd- og lysdesigner

Viktor Dahl (3. år, DDSKS København)

Forestillingsfoto

Jennifer Vedsted Christiansen

Titel
Velkommen til Pandora
Spillested
Revolver på Republique
Varighed
Ca. 1 time
Aldersgrænse
Anbefales fra 14 år
Køb billet
Køb billet

FOR MERE INFORMATION OM CORONAVIRUS OG VORES FORESTILLINGER, KLIK IND PÅ FORSIDEN