Transfervindue

Revolver på Republique

1.11. — 9.11.2018

"Christine Albeck Børges præstation efterlader en med den følelse, man har, når døden er kommet for tidligt – og en hel del at tænke over bagefter, mens man lever"

★★★★★

Out & About

"Skuespiller Christine Børge lader bare blikket tale afmagten, angsten og det svindende håbs sprog. Sjældent har man på scenen set på sitrende en intensitet, så generøst et nærvær"

★★★★★

Kristeligt Dagblad

"Det er en stærk oplevelse. Christine Albeck Børge griber om struben med sin monolog"

★★★★

Gregers DH

"Skuespillermæssigt er dette Transfervindue en bedrift af de ganske sjældne. Her transformerer en skuespiller sig fra levende til død"

Information

"Forestillingen er vittig, men man griner ikke. Man går heller ikke knuget og håbløst hjem. Bare klogere, taknemmelig for tiden og rørt af noget større"

Ugeskrift for Læger
Beskrivelse

Maria er terminal kræftpatient, indlagt på hospice. Hun lider af svimmelhed, hun græder og er bange. Bivirkningerne fra kemoen gør, at hendes krop er i evig undtagelsestilstand. Hun kunne have været i sin bedste alder, hun kunne have sunget på cyklen, hun kunne have været glad. Hvad var det, hun havde gjort forkert? Hvorfor var det, at lige netop hun fik tildelt så stor en afdeling af helvede?

TRANSFERVINDUE er baseret på Maria Gerhardts roman af samme navn, som udkom kort før hendes død i 2017. Forestillingen er skabt af og har spillet i Eventministeriet på Det Kongelige Teater. Nu har Revolver stolt og ydmygt overtaget produktionen.

Tekst

Maria Gerhardt

Forlag

Politikens forlag

Medvirkende

Christine Albeck Børge

Iscenesættelse

Liv Helm

Komponist

Matilde Böcher

Produktionsleder

Steen Klemmensen

Forestillingsleder

Birthe D. Knudsen

Skræddersalsleder

Kristina Widriksen

Scenemester

Rasmus Rahbek

Chefdramaturg og kurator

Rikke Hedeager

Titel
Transfervindue
Spillested
Revolver på Republique
Spilledage
Ons – fre kl. 20, lør kl. 16
Køb billet
Køb billet