to come (extended)

to come (extended)

Teater Republique

5.4. — 6.4.2022

Hvad gør det ved os, at vi konstant bliver bombarderet af seksuelle billeder? to come (extended) undersøger det faktum, at det er blevet umuligt at slukke for stimuleringen af vores kropslige begær.

Den danske stjernekoreograf Mette Ingvartsens navn står bøjet i neon på den internationale scene for dans og koreografi. I foråret 2022 vender hun hjem, og viser to af sine nyeste værker. Det er dans i internationalt format, præsenteret i et samarbejde mellem Dansehallerne og Teater Republique.

to come (extended)
Vi er konstant omgivet af billeder af seksuelle kroppe. Alle slags medier udstiller det intime og det erogene. Kød, væsker, hud, bryster og bagdele hører ikke længere til i dunkle joints, men i vores daglige livsindtryk. to come (extended) udforsker overløbet af seksuel repræsentation mellem det private og det offentlige rum, og det faktum, at det er blevet umuligt at slukke for stimuleringen af vores kropslige begær. Lyst er blevet et must.

Internationalt berømmet stjernekoreograf vender hjem til Danmark

Koncept og koreografi

Mette Ingvartsen

Performere

Johanna Chemnitz, Katja Dreyer, Bruno Freire, Bambam Frost, Ghyslaine Gau, Elias Girod, Gemma Higginbotham, Dolores Hulan, Jacob Ingram-Dodd , Anni Koskinen, Olivier Muller, Calixto Neto, Danny Neyman, Norbert Pape, Maia Means

Musikarrangementer

Adrien Gentizon

Scenografi

Mette Ingvartsen & Jens Sethzman

Titel
to come (extended)
Spillested
Teater Republique
Spilleperiode
5.4 - 6.4.2022
Spilledage
Tirs - Ons kl. 20
Varighed
1 time
Aldersgrænse
Fra 15 år
Pris
75 - 245 kr
Køb billet
Køb billet