Strik & drik

Strik & drik

Teater Republique

16.8. — 30.8.2021

Kom og strik og drik, når vi i samarbejde med Gyldendal åbner dørene til en garn-teret dejlig aften i samtalens og kulturens navn

Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus er vært og desuden har vi besøg af strikkedesigner Lærke Bagger, der er aktuel med ’STRIK’. Bogen er allerede røget på bestsellerlisterne her flere måneder før udgivelsen.

Derudover får vi besøg af:

16. august sundhedsforsker og professor Bente Klarlund (Yngre med årene) samt forfatter Gry Jexen (Kvinde, kend din historie).

30. august forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen (Margrete l).

Tag dit igangværende eller nye strikkeprojekt med, placér dig i salen og lyt til en samtale om litteratur, kultur og strik. Vi har samlet endnu et stærkt, strikkekyndigt panel og forsikrer dig for, at du får gode anekdoter, tips til strik og anden visdom, når vores paneldeltagere er på scenen.

Portvin og andre drikkevarer kan købes i baren sammen med bøger, der signeres efter talken.

Og en stor opfordring til alle jer striktusiastiske mennesker: Medbring jeres igangværende eller nye strikkeprojekter! Der opstår magi, forløsning og krydspodning når mange strikkepinde mødes. Al hækling og brodering er selvfølgelig også velkommen. Og kan du noget med perler eller sugerør, jamen så kom dog og inspirer os for pokker.

additional-logos
Titel
Strik & drik
Spillested
Teater Republique
Spilleperiode
16.8 + 30.8 2021
Spilledage
Man kl. 20
Varighed
75 min uden pause.
Pris
185 kr
Køb billet
Køb billet