Storm over Ramasjang

Østre Gasværk Teater

8.10. — 8.11.2020

Beskrivelse

Musikalsk børneforestilling om at tro på sig selv og hinanden

Onkel Reje, Hr. Skæg og Motor Mille blæser publikum omkuld, når de for første gang nogensinde står sammen på scenen i en ny, stor teateropsætning på Østre Gasværk Teater. Forestillingen præsenteres i samarbejde med DR.

Vær med, når de tre Ramasjanghelte står ansigt til ansigt med en kæmpemæssig storm, som truer med at blæse brillerne af Motor Mille, sammenfiltre Hr. Skægs bogstavdrager og give Onkel Reje det bad, han hader. Publikum kan glæde sig til en forestilling, der giver børnene et selvtillidsboost og troen på, at de er seje, stærke og helt uundværlige uanset, hvad de bringer med ind i en storm.  

Forestillingens handling:
De tre venner tager på ekspedition til en klippeø, hvor en kæmpemæssig storm i raseri har spærret en lille forsigtig vindånd inde, fordi den ikke vil blæse igennem, som stormen befaler.

Vil det lykkes Ramasjangvennerne at befri den lille vindånd og bekæmpe stormen? Eller går det op i hat og briller, når den handlekraftige og modige Motor Mille skal samarbejde med den venligtsindede og naive Hr. Skæg og den bramfrie Onkel Reje?

Uanset udfaldet minder STORM OVER RAMASJANG os om, at det er i samspil med hinanden, at magien opstår. At det er de skæve, mærkelige og forunderlige karaktertræk, der får os til at stå stærkt i stormvejr, så længe vi har blik for, at der skal være plads til at blæse med hver vores styrke.

Medvirkende

Hr. Skæg (Mikkel Lomborg), Motor Mille (Mille Gori), Onkel Reje (Mads Geertsen) & Andrea Pellegrini

Danser

Bobby Atiedu

Manuskriptforfatter

Pelle Møller

Instruktør

Maria Kjærgaard-Sunesen

Scenograf og kostumedesigner

Mie Riis

Koreograf

Christel Klan Stjernebjerg

Kapelmester

Anders Ortman

Lysdesigner

Brian Njie

Tonemester

Morten Frank Nebelong

Produktionsleder

Finn Hagen Storgaard

Scenemester

Jacob B. Frederiksen

Forestillingsleder

Lene Sonne

Skræddersalsleder

Christina Seistrup

Forestillingsfoto

Miklos Szabo og Jon Kort

additional-logos
Titel
Storm over Ramasjang
Spillested
Østre Gasværk Teater
Spilledage
Tirs - fre kl. 16.30
Lør + søn kl. 11 og 15
Uge 42: Tors + fre kl. 12.30 og 16.30
Varighed
Cirka 1 time og 40 minutter inkl. pause
Aldersgrænse
Anbefalet fra 4 år
Køb billet
VIGTIGT!
I kan roligt købe billetter til sæson 20/21 allerede nu. Teatret følger naturligvis myndighedernes anvisninger nøje, og udbuddet af billetter til alle forestillinger vil være begrænset, så vi sikrer den nødvendige fysiske afstand.
Køb billet