Selvmordets anatomi

Teater Republique

12.3 — 6.4.2019

Beskrivelse

Kan tendensen til at begå selvmord føres videre i generationer? Hvordan kan du være voksen, når den voksne, du kender allerbedst, har taget livet af sig selv?

SELVMORDETS ANATOMI er en smuk, hård og moderne tekst, hvor vi simultant følger tre kvinder på hver deres sted, i hver deres tid. Carol har skåret sine pulsårer over. Anna er på hospitalet med et brækket håndled og et stofmisbrug. Bonnie er læge, og vil ikke have nogen for tæt på. Deres kamp med livet folder sig ud – og vi forstår, at de hænger sammen, som mormor, mor og datter. I knivskarpe dialoger taler de om det allersværeste. Om depression og selvmord, om skammen over ikke at magte livet og om at ønske sig væk fra sit barn.

SELVMORDETS ANATOMI er skrevet af den unge, fremadstormende, britiske dramatiker, Alice Birch, som med sit generationsportræt stiller spørgsmålene: Hvad giver vi videre til vores børn, genetisk og socialt? Og kan man arve en længsel efter at dø?

Forfatter

Alice Birch

Medvirkende

Helle Fagralid, Ida Cæcilie Rasmussen, Christine Albeck Børge, Nicolaj Kopernikus, Troels Thorsen, Iben Dorner, Thue Ersted Rasmussen, Ellaha Lack, m.fl.

Instruktør

Anja Behrens

Scenograf

Ida Grarup

Oversætter

Simon Boberg

Forlag

Nordiska Aps København

Titel
Selvmordets anatomi
Spillested
Teater Republique
Spilledage
Man – fre kl. 20, lør kl. 16
Aldersgrænse
Fra 15 år
Køb billet
Køb billet

“Hvad er denne arv, dette blod, denne drivkraft, som er så stærk, at ingenting kan holde dem til livet, ikke engang deres kærlighed?”

— Anjas Behrens, instruktør