Selvmordets anatomi

Republique

9.3. — 6.4.2019

Beskrivelse

Meget sjældent får vi historier, der bare handler om kvinder. Om hvordan man som mor kan påvirke sin datter. Om hvilke forventninger kvinder har mødt, og hvilke de møder nu. Hvad hvis man ikke tror på, at man kan lykkes som kvinde? Hvad hvis man ikke passer ind i forventningerne til at være hustru og mor? SELVMORDETS ANATOMI er en smuk, hård og moderne tekst, hvor vi simultant følger tre kvinder på hver deres sted, i hver deres tid. De prøver at finde ud af, hvordan de skal leve deres liv som mennesker i en moderne tid – og de kommer også derud, hvor det bliver virkelig svært.

Der går en tydelig linje fra Virginia Wolf, Sylvia Plath og Sarah Kane til den yngre, britiske dramatiker Alice Birch, som tidligere på året havde stor succes, da hendes forestilling Revolt. she said. revolt again spillede for fulde huse på Husets Teater i København.

Forfatter

Alice Birch

Medvirkende

Helle Fagralid, Ida Cæcilie Rasmussen, Christine Albeck Børge, Karin Bang Heinemeier, Nicolaj Kopernikus, Troels Thorsen, Thue Ersted Rasmussen, Ellaha Lack (studerende fra Den Danske Scenekunstskole, Skuespiluddannelsen Odense)

Instruktør

Anja Behrens

Scenograf

Ida Grarup

Oversætter

Simon Boberg

Forlag

Nordiska Aps København

Produktionsleder

Markus Schulin-Zeuthen

Scenemester

Kasper Hust Frandsen

Forestillingsleder

Anne Kirstine Pyndt

Belysningsmester

Peter Lorichs

Tonemester

Anders Munch Amdissen

Skræddersalsleder

Kristina Widriksen

Titel
Selvmordets anatomi
Spillested
Teater Republique
Varighed
2 timer og 45 min. - inkl. pause (OBS: pausen er 30 min.)
Spilledage
Man – fre kl. 20, lør kl. 16
Aldersgrænse
Fra 15 år
Køb billet
Køb billet

“Hvad er denne arv, dette blod, denne drivkraft, som er så stærk, at ingenting kan holde dem til livet, ikke engang deres kærlighed?”

— Anjas Behrens, instruktør