Revolver play

Online

16.2.2021 — 16.2.2023

"Glimrende Tina Gylling Mortensen får det maksimale ud af den groteske tekst som »bedstemor, der sutter pik«, med replikker som: »Min fisse er en pose fuld af Bent«"

POLITIKEN

"Det hidsige stykke drama, der kunne have været en ydmygelse eller ren provoæstetik, bliver i stedet rørende, dels på grund af Gylling Mortensen, der indtager bedstemorbegæret uden skrupler, dels på grund af et manus, som med en overraskende ømhed handler om den sårbare længsel efter at føle sig elsket, føle sig set, selvom kærligheden er købt som en vare"

WEEKENDAVISEN

"Det er et velfungerende alternativ til de teateroplevelser, som vi alle savner netop nu. Emil Rostrups instruktion underbygger teksten og det fungerer godt med de mange klip"

ISCENE

"Revolver play er en fræk lille online sag, der ganske uden skelen til hvad vi normalt forbinder med teater, tager kampen op med streamingtjenesternes serieformater"

SCENEBLOG
Beskrivelse

Oplev ny virtuel dramatik fra Revolver play, der udkommer direkte på din skærm, lige der hvor du er. En række små videonoveller vil løbende blive offentliggjort her på siden. Vi lægger ud med forfatter Christina Hagens nyskrevne tekst DET SPEJL DE KALDER DIG. Siden følger fem uddrag fra Stine Pilgaard roman METER I SEKUNDET og dernæst uddrag af Amalie Langballes roman FORSVINDINGSNUMRE og novellen SELVMORDSMANUAL af Thomas Korsgaard. Det bliver til i alt 6 små film, delt op i mundrette små afsnit, så de er lige til at fange på farten. Alle med nyere dansk litteratur i centrum og iscenesat af teaterinstruktører.

For 25 kr. pr. afsnit betalt med mobilepay til 988461 bakker du op om Revolver play og udviklingen af nye, digitale kunstneriske former og oplevelser. Betalingsoplysninger fremgår også med en QR-kode til slut i teateroplevelsen.

Om Revolver play

Revolver play er teatrets digitale og eksperimenterende bidrag til samtidsdramatikken i en tid, hvor kulturens nedlukning og corona ikke skal afholde os fra at udfolde os kunstnerisk, og give publikum nogle alternative oplevelser med en række af landets bedste skuespillere i centrum.

Revolver play er blevet til via økonomisk støtte fra Dansk Skuespillerforbund og Augustinusfonden.

 

Forfatter

Christina Hagen

Instruktør

Emil Rostrup

Skuespiller

Tina Gylling Mortensen

Fotograf

Jonas Skovbjerh Fogh

DOP

Sara Galbiati og Jonas Skovbjerg Fogh

Grafisk design

Jon Kort

Redaktion

Emmet Feigenberg, Rune David Grue og Rikke Hedeager

Tak til

Akvariebutikken Planteimporten

additional-logos
Køb billet

”Bedstemor har fået sædtarteletter, hun har fået teposer og perlekæder. Det kan bedstemor da ikke være bekendt. Bedstemor er en slavehandler, bedstemor er gammel fjams på rov. Bedstemor eksotiserer derudaf, bedstemor er krafteddermame til grin”.

— Christina Hagen, ’DET SPEJL DE KALDER DIG’