Revolver play

Revolver play

Online

15.2. — 16.2.2023

Oplev ny virtuel dramatik fra Revolver play, der udkommer direkte på din skærm, lige der hvor du er

En række små videonoveller bliver løbende offentliggjort her på siden. Vi lægger ud med forfatter Christina Hagens nyskrevne tekst DET SPEJL DE KALDER DIG. Siden følger fem uddrag fra Stine Pilgaards roman METER I SEKUNDET, at uddrag af Amalie Langballes roman FORSVINDINGSNUMRE, novellen SELVMORDSMANUAL af Thomas Korsgaard, et uddrag af Tomas Lagermand Lundmes roman EN RIGTIG KÆRLIGHED og til sidst et uddrag af Tine Høegs roman TOUR DE CHAMBRE. Det bliver til i alt 6 små film, delt op i mundrette små afsnit, så de er lige til at fange på farten. Alle med nyere dansk litteratur i centrum og iscenesat af teaterinstruktører.

For 25 kr. pr. afsnit betalt med mobilepay  bakker du op om Revolver play og udviklingen af nye, digitale kunstneriske former og oplevelser. Betalingsoplysninger fremgår også med en QR-kode til slut i de enkelte film.

Om Revolver play

Revolver play er teatrets digitale og eksperimenterende bidrag til samtidsdramatikken i en tid, hvor kulturens nedlukning og corona ikke skal afholde os fra at udfolde os kunstnerisk, og give publikum nogle alternative oplevelser med en række af landets bedste skuespillere i centrum.

Revolver play er blevet til via økonomisk støtte fra Dansk Skuespillerforbund og Augustinusfonden. Fotograf og klip: Jonas Skovbjerg Fogh. Filmmanuskript og filminstruktør: Sara Galbiati. Grafisk design: Jon Kort. Redaktion: Emmet Feigenberg, Rune David Grue og Rikke Hedeager. Idé og producent: Rikke Hedeager

additional-logos
Køb billet

Tour de chambre

Kreditering
Tour de chambre

Forfatter

Tine Høeg

Skuespilinstruktør

Anastasia Nørlund

Skuespiller

Anna Bruus Christensen

Musik

Bonfire

 

Tak til

Otto Mønsted Kollegiet, Børnenes Dyremark og Panum/Det sundhedsvidenskabelige Fakultet

En rigtig kærlighed

Kreditering
En rigtig kærlighed

Forfatter

Tomas Lagermand Lundme

Skuespilinstruktør

Amanda Linnea Ginman

Skuespiller

Mathias Bøgelund

Musik

Jacob Løhde

 

Tak til

David Pepe Birch

Selvmordsmanual

Kreditering
Selvmordsmanual

Forfatter

Thomas Korsgaard

Skuespilinstruktør

Jennifer Vedsted Christiansen

Skuespiller

Christoffer Hvidberg Rønje

Musik

Anders Munch Amdisen

 

Tak til

Kim Juul Jørgensen, Olav de Linde, Helga Prip