Portrætalbum Live / Jeanett Albeck

Portrætalbum Live / Jeanett Albeck

Revolver

18.8. — 18.8.2023

Portrætalbum er et musikalsk portrætprogram, hvor musikformidler Anders Bøtter på Radio4 har nogle af Danmarks vidunderligste mennesker på besøg til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for dem.  

Nu kan du igen opleve Anders Bøtter og programmet live på Revolver, hvor du kommer helt tæt på både gæsten og den musik vedkommende har valgt. Vi garanterer godt selskab, musikviden fra øverste hylde og hudløs ærlighed. Da vi havde hhv. Bisse inde og tale om Nick Caves ’The Boatman’s Call’ og Emma Sehested Høeg inde og tale om Michael Jacksons ’HISstory’ var der i hvert fald både nærvær, viden og charme til stede. Og yes, Jeanett spiller også et par numre live fra ’The Miseducation of Lauryn Hill’ – det gider man jo godt høre.   

Gæst den 18. august er den hamrende alsidige og charmerende musiker, skuespiller og komponist Jeanett Albeck, som vi har været så heldige at samarbejde intenst med, siden hun i årene 2019-2021 spillede BRØGGER tre år i træk og senest i 2022 spillede ELLERS MANGE TAK, begge værker med egen musik.  Og igen i 2023 får vi fornøjelsen af hende, når koncertværket ER DET NOK NU? spiller på Revolver. Min sjæl, hvad vil du mer? Udover at opleve den kompromisløse, ekstraordinære, flamboyante og følsomme kunstner fra Værløse spille hip hop live? 

Spillested
Revolver
Titel
Portrætalbum Live
Co-produktion
Radio4
Spilledag
Fre kl. 19.00
Alder
Fra 12 år
Varighed
90 min uden pause
Pris
145 kr.
Køb billet
Medvirkende
Vært

Anders Bøtter

Foto: Jannick Boerlum

Gæst

Jeanett Albeck

Foto: Søren Rønholt

Køb billet