Portrætalbum Live / EMMA

Portrætalbum Live / EMMA

Revolver

26.11. — 26.11.2022

’Portrætalbum’ er et musikalsk portrætprogram, hvor musikformidler Anders Bøtter hver uge på Radio4 har nogle af Danmarks største skuespillere, musikere, forfattere og andre vidunderlige mennesker på besøg til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for dem. 

Nu kan du for første gang opleve Anders Bøtter og programmet live på scenen på Revolver, hvor du kommer helt tæt på både gæst og vært. Vi garanterer godt selskab, musikviden fra øverste hylde og hudløs ærlighed.  

Anders Bøtter, der er en erfaren musikformidler, tegner et portræt af både albummet og dets betydning for gæsten. Samtidig sættes albummet ind i en større fortælling om den musikalske, kulturelle og politiske samtid, det er udgivet i.  

Rørende, sjovt og med garanti noget, der giver dig lyst til at tænke over, hvad dit livs portrætalbum er og hvorfor. Og gå hjem og sætte det på selvfølgelig, mens du tårevædet fortæller dine børn og kærester og venner om, hvorfor det er så fedt, og hvorfor at man skal kende det album, hvis man for alvor skal ind under huden på dig.   

Gæst den 26. november er vidunderliv musiker, skuespiller og komponist Emma Sehested Høeg, som vi har været så heldige at samarbejde intenst med siden hun i 2019 var elev på Jesper Justs performanceinstallation ’Cadavre Exquis’. Siden er det blevet til ’Velkommen til Pandora’, ’Lolita for altid’ og i februar 2023 ’Farvel til Madonna’ med projektet How to kill a dog som hun har sammen med instruktør Jennifer Vedsted Christiansen samt soloprojektet Dame Dearest.  Og så lige en million andre opgaver på film, tv, i dubbingstudierne og i alskens sammenhænge som top underholdende og vidende dj.     

Spillested
Revolver
Titel
Portrætalbum Live
Co-produktion
Radio4
Spilledag
Lør Kl. 19.00 til 20.30
Alder
Fra 12 år
Varighed
Ca. 100 min uden pause
Pris
145 kr.
Køb billet
Medvirkende
Vært

Anders Bøtter

Foto: Jannick Boerlum

Gæst

Emma Sehested Høeg

Foto: Nadia Von Rikka

Køb billet