Portrætalbum Live / Bisse

Portrætalbum Live / Bisse

Revolver

12.11. — 12.11.2022

’Portrætalbum’ er et musikalsk portrætprogram, hvor musikformidler Anders Bøtter hver uge på Radio4 har nogle af Danmarks største skuespillere, musikere, forfattere og andre vidunderlige mennesker på besøg til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for dem.

Nu kan du for første gang opleve Anders Bøtter og programmet live på scenen på Revolver, hvor du kommer helt tæt på både gæst og vært. Vi garanterer godt selskab, musikviden fra øverste hylde og hudløs ærlighed.  

Anders Bøtter, der er en erfaren musikformidler, tegner et portræt af både albummet og dets betydning for gæsten. Samtidig sættes albummet ind i en større fortælling om den musikalske, kulturelle og politiske samtid, det er udgivet i.  

Rørende, sjovt og med garanti noget, der giver dig lyst til at tænke over, hvad dit livs portrætalbum er og hvorfor. Og gå hjem og sætte det på selvfølgelig, mens du tårevædet fortæller dine børn og kærester og venner om, hvorfor det er så fedt, og hvorfor at man skal kende det album, hvis man for alvor skal ind under huden på dig.   

Gæst den 12. november er underskønne trubadur Bisse, gammel Revolver kending, som i 2020 opførte ’Hotel Corona’ (udgivet som ’cobid-20’) hos os som koncertteater med behørig afstand mellem publikum under den der epidemi I ved. Ham ved man heldigvis aldrig hvor man har, kærlige, underfundige og kloge skabning med guldtand, der er både poetisk og vild som få. Hans seneste udgivelse er ’Tårefilm’ fra 2020, og han er en flittig gæst på både skoler, forsamlingshuse og koncertsteder rundt om i landet og har et nyt album på vej i 2023.   

Spillested
Revolver
Titel
Portrætalbum Live
Co-produktion
Radio4
Spilledag
Lør Kl. 19.00 til 20.30
Alder
Fra 12 år
Varighed
Ca. 100 min uden pause
Pris
145 kr.
Køb billet
Medvirkende
Vært

Anders Bøtter

Foto: Jannick Boerlum

Gæst

Bisse

Foto: Sara Galbiati

Køb billet