MAREN UTHAUG LIVE

MAREN UTHAUG LIVE

Republique

8.3. — 8.3.2022

Mød tegneren og forfatteren Maren Uthaug, når hun livetegner sit alterego, kvinden fra ’Ting jeg gjorde’, på Teater Republique. I striben ’Ting jeg gjorde’, tegner Maren Uthaug livet som det er, når man er halvvejs. Sådan cirka.

For meget arbejde, for mange børn, udfordringer med teenagere, hverdagskærligheden til en mand, man efterhånden kender alt for godt, og døden, der rykker tættere på.

Hun tegner barndommens kaos, den uregerlige ungdom, kærlighedsaffærerne, og hvordan moderskabet raserer ens forståelse af at være menneske. Nogle af tegningerne er alvorlige, andre eftertænksomme, og så er der selvfølgelig også dem, der får salen til runge af latter. Det hele er ledsaget af en alsidig spilleliste med bl.a. Nick Cave, Propellerhead og Daft Punk. Og helt sikkert en masse genkendelige følelser, som forelskelse, håbløshed, kedsomhed og taktisk snilde overfor umulige børn, som man simpelthen ikke fatter, hvordan er blevet så kloge med det forældregrundlag de har haft.

Maren Uthaug har tegnet en daglig stribe på bagsiden af Politiken siden 2013. Striberne udkommer hvert år som kalender og findes også i bogserien ’Striber på højkant’. Hun har desuden skrevet romanerne ’Og sådan blev det’, ’Hvor der er fugle’ og ’En lykkelig slutning’, samt bogen til unge teenagere ’Sådan overlever du livet’. Hun modtog DR Romanprisen for ’Hvor der er fugle’ i 2018, Otto B. Lindhardt-prisen i 2019 og Læsernes Bogpris i 2020 for ’En lykkelig slutning.’

Medvirkende

Maren Uthaug

additional-logos
Titel
MAREN UTHAUG LIVE
Spillested
Teater Republique
Spilledag
8. marts
Spilledage
Tir kl. 17 og kl. 20
Varighed
60 min uden pause
Aldersgrænse
God for børn fra 12 år og op
Pris
190 kr
Køb billet
Køb billet