Kærlig hilsen hadet

Kærlig hilsen hadet

Reaktor

13.8. — 20.8.2021

En monolog om hadforbrydelser

Kærlig hilsen hadet er en fortælling om at blive slået ned både fysisk og psykisk. Kærlig hilsen hadet er en barsk monolog om at falde fra, men også falde til i netop det fald, et overfald indebærer.

En monolog om at rejse sig og gå ud i verden igen til en anden virkelighed, uden om hadet, en ny virkelighed, en ny måde at leve sit liv og ikke kun overleve det. Vold kan være det, der forandrer dig og skærper dine omstændigheder, og ikke kun på godt og ondt.

Kærlig hilsen hadet bygger på forfatteren, Tomas Lagermand Lundmes egne oplevelser, hvor en personlig historie om overfald, voldtægt og svigt bliver omdrejningspunkt for en større fortælling om, hvordan kampen og ønsket om frihed bliver til had og selvhad. Forestillingen henvender sig til såvel voksne som unge fra 16 år.

Tomas Lagermand Lundme har bl.a. skrevet om overfaldet i romanen ’Er rigtig kærlighed’ fra 2019, som vi også har lavet til en Revolver play film, som du kan se her: https://www.osterbroteater.dk/forestilling/revolverplay/

Monologen bliver spillet af et mangfoldigt cast af danske skuespillere, der hver for sig tager teksten på sig og i et allerede eksisterende billed- og lydunivers, gør hver forestilling til deres. Hver forestilling bliver derfor en unik og personlig historie om et samfund, hvor overfald og dets varige konsekvenser stadig er stærkt tabubelagte. Og som vi er nødt til at snakke om, hvis vi skal komme dem til livs. Heldigvis er der mange, der er begyndt at tale om det fx Stop hadet nu og Lev og lad leve. Sammen kan mange mennesker mange ting.

Fredag 13. aug. – Thomas Bang
Lørdag 14 aug. – 17.30 – Josephine Park
Lørdag 14 aug. – 20.00 – Mathias Bøgelund

Tirsdag 17 aug. – Johannes Nymark (på engelsk)
Onsdag 18 aug. – Marie Dalsgaard
Torsdag 19 aug. – Sara Boberg (på engelsk)

Fredag 20 aug. – Carsten Svendsen

 

 

Forfatter

Tomas Lagermand Lundme

Medvirkende

Thomas Bang, Josephine Park, Mathias Bøgelund, Johannes Nymark, Marie Dalsgaard, Sara Boberg, Carsten Svendsen

Iscenesættelse

Christoffer Berdal

Video og fotografi

Anne Mie Dreves

Videografassistent

Lotta Lemche

Lyddesign

Minna Grooss

Kurator og producent

Therese Maria Gram

Coproduktion med

Vennepunkt

additional-logos
Titel
Kærlig hilsen hadet
Spillested
Reaktor
Spilledage
Tirs - fre kl. 17.00
Lør kl. 17.30 + kl. 20.00
Aldersgrænse
Anbefalet fra 16 år
Pris
110 kr
Køb billet
Køb billet