Hvad er det mænd ikke forstår?

Hvad er det mænd ikke forstår?

Revolver

19.1. — 19.1.2023

#MeToo har fuldstændig ændret måden, vi taler om køn på. Erfaringer med magt og undertrykkelse, som før henlå i tavshed, bliver nu bragt ind i offentligheden, og det, der ikke kunne siges før, bliver formuleret offensivt. Rikke Viemose er en af dem, der i 2022 har bidraget afgørende til debatten med de to bøger ‘Nu taler jeg’ og ‘Håndbog for privilegieblinde mænd’. Med udgangspunkt i bøgerne taler Viemose med Felix Katzenelson om, hvad det er, der sker lige nu i den feministiske debat, hvorfor det er så vigtigt at få mændene med, og hvilken betydning diskussionen om køn, privilegieblindhed og sexisme har for vores selvforståelse – som kvinder og mænd.

"Stilfærdig i sit anslag, men larmende i sine budskaber. Masser af tunge skyts."

Politiken

"’Nu taler jeg’ er historien om hverdagssexisme, der har manglet i #MeToo-debatten Med sin rolige pædagogik er Rikke Viemoses essay en rammende udlægning af den sexisme og kønsdiskrimination, som en ny generation endnu en gang forsøger at komme til livs."

Information

"Rikke Viemoses debatbog om ligestilling og feminisme anno 2022 er veludført og burde blive læst af mange. (...) pirker insisterende til min retfærdighedssans og min latente vrede."

Weekendavisen
Titel
Hvad er det mænd ikke forstår?
Spillested
Revolver
Coproduktion
med Forlaget Grif
Spilleperiode
19.1.2023
Spilledage
Tors kl. 17
Varighed
75 minutter
Aldersgrænse
Fra 12 år
Pris
95 kr
Køb billet
Medvirkende

Rikke Viemose

Foto: Lærke Posselt

Felix Katzenelson

Foto: Sofia Kloch

Køb billet