GET ANGRY WITH US

GET ANGRY WITH US

Revolver

2.2. — 2.2.2023

Det er så nemt at komme med undskyldninger for, hvorfor vreden skal skubbes væk. Hvorfor man først og fremmest skal være tilgivende, forstående, smilende, positiv og imødekommende. Alle de adjektiver, som objektivt set, findes mest tiltrækkende og behagelige. Vreden er ikke ligefrem et af dem… Men hvorfor egentlig ikke? Og hvad har det gjort ved os at have lært at undertrykke/kontrollere vreden?

“I’ve been sad too many times. I wish that I could be mad instead of sad sometimes” sådan synger et kor på 7 kvindelige artister i Martha Elisabeths nummer ‘Mad/Sad’.

Den 2. februar har Martha Elisabeth inviteret 6 andre kunstnere med til en helt unik koncert i samarbejde med HUN SOLO. “Get angry with us” er en aften med syv af de mest aspirerende kvindelige artister i Danmark. Her vil du opleve de individuelle artister optræde som både solister og akkompagnement til hinanden. Sammen deler de scenen gennem hele koncerten og skiftes til at spille og synge deres sange.

“Get angry with us”, bliver en helt særlig koncert-aften, hvor vredens mange nuancer bliver fortalt og tolket gennem musik og tekst. En aften med syv unikke stemmer, som skal høres hver for sig og ikke mindst sammen.

Syv stemmer - hver for sig og sammen

Artisterne er:

Martha Elisabeth, FABER, Helena Gao, Veiles, Nemo, Vakt og Betty Bass.

additional-logos
Spillested
Revolver
Titel
Get angry with us
Co-produktion
HUN SOLO
Spilledag
2.2.2023 kl. 20.00
Alder
Fra 13 år
Varighed
ca. 75 minutter (uden pause)
Pris
125 kr.
Køb billet
Medvirkende

VAKT (Solvig Tora Ringhof)

Solvig Tora Ringhof (hun/hende) er forsanger og frontperson i popgruppen VAKT. Med inspiration fra hverdagen, skaber Solvig den danske lyrik ud fra glimt af iPhonenoter, angst, søstermanifester, hjertesorger og sex. VAKT er poetisk pop der bevæger sig i kontrasterne mellem det varme og det kolde, det elektroniske og det akustiske. Den 2. februar 2022 vil Solvig fremføre to numre fra VAKTS seneste udgivelse ’Frisind’ i en nyfortolkning, der er skabt særligt til dette event.

Foto: Phie Beckett Stenbæk

Veiles

Med rødder i den autodidakte sangskrivning og guitaren i skødet skriver veiles hjerteskærende sange med fængslende melodier, om ungdommens kuller, forventninger, op- og nedture. Centrum i veiles musik er dog hendes altid nærværende vokal, der på én gang fremstår skrøbelig og stærk.

Foto: Caroline Sebber Colfelt

Nemo

Nemo er kunstnernavet på producer og sangskriver Emma Louise Ottsen Knudsen. Som Nemo har hun før ‘Mini’ udgivet en single, ‘The Rules Are Us’, som del af The Big Oil Recording Company’s compilation Liminal Works 2020. Emma har tidligere været med i anmelderroste projekter som punkrockbandet Pogo Polis, som var finalister i karrierekanonen, og powertrioen Jenny, der blandt andet blev nomineret til årets sang af kritikerprisen Steppeulven. Emma er netop blevet færdig på RMC i København, hvor hun beskæftigede sig med sangskrivning herunder at skabe organiske kompositioner med computeren som hovedinstrument.

Foto: Mads Krue Bugge

FABER

Bag kunstnernavnet FABER står sangskriver og producer Viola Faber, som med sit seneste album ’Portrætter’ har skabt et værk, der blander det organiske og elektroniske, lyriske og soniske. Med stærke rødder i skriftens verden lader FABER poesien gennemsyre hele sit univers, og beretter med poppede melodier om sorg, kærlighed og sårbarhed fortalt i sangerindens helt eget sprog.

Foto: Phie Beckett Stenbæk

Helena Gao

Helena Gaos musik udmærker sig ved en sangskrivning med udpræget melodisk sans og sanseligt fortællende lyrik, der udfolder sig i detaljerede og kontrastfulde produktioner et sted mellem det håndholdte og elektroniske. Hun debuterede i november 2020 med den 8-minutter lange EP ‘‘Extended Adolescence’’, som modtog både anmelderroser og radio-airplay. I de selvproducerede sange kan man tydeligt mærke Helenas tætte forhold til musikken, som ærligt og en smule humoristisk formidler hverdagens mange følelser og specifikke situationer.

Foto: Longfei Wang

Betty Bass

Betty Bass er tilbage med helt nye sange og arbejder i øjeblikket på sit andet studiealbum. Betty viser at hun konstant udvikler sig kunstnerisk og både er værdig og moden til at tage sin karriere op på højeste niveau. Betty er godt at i gang med at cementere sin position som Danmarks nye R&B-, Pop-, soulstjerne. Hun har over 2 mio afspilninger af Sideways på Spotify, er featured på et hav af spillelister, har fået godt med airplay på de største radiokanaler, blandt andet med hendes seneste single ‘Self First’ som pt. er i rotation på P3 og var ugens Hit Tip på P4. Bettys debutalbum Grown fra 2021 fik flotte anmeldelser af bl.a. Politiken, information, soundvenue og GAFFA.

Foto: Stella Malfilatre

Martha Elisabeth

Efter udgivelsen af hendes debut EP "LUCY" i 2021 skrev Soundvenue "Det er tydeligt, at Martha Elisabeth er en af de mest talentfulde og ambitiøse nye figurer inden for art pop, vi har herhjemme". Mens Martha Elisabeths eksperimenterende popkompositioner trækker på det enkle og umiddelbart relatérbare, er de samtidig en hyldest til det storslåede og det komplekse - det er netop denne dikotomi der kendetegner Martha Elisabeths særegne musikalske univers. Det samme kendetegner Martha Elisabeths tekstunivers, der ofte bevæger sig i en fin og skrøbelig balancegang mellem smerte og kærlighed.

Foto: Coco Ardal

Køb billet