FARVEL TIL MADONNA

FARVEL TIL MADONNA

Teater Republique

8.2. — 18.3.2023

How to Kill a Dog er tilbage, og Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen undersøger hvad der er tilbage, når vi siger FARVEL TIL MADONNA.
Historien og kulturen har infiltreret vores sjæleliv og givet os falske forestillinger om det perfekte liv, som vi halsende jagter. Men det er svært at finde vej til lykken i en verden, der byder på uendelige muligheder.
Den djævelske forfører kigger frem bag den rene Madonna, tvivlen og følelserne banker på og mudrer drømmen, for det er umuligt at gøre det rigtige, når man har en lyst og en krop, der ikke lader sig kontrollere.
Det kan næsten føles som et mareridt, når livet ikke lever op til forventningerne, ikke lever op til det eventyr om voksenlivet, du er blevet fortalt og har fortalt dig selv. Vi længes alle efter at blive fri: i en musikalsk seance bryder vi sammen ud af drømmens selvoptagede kvælertag og giver plads til tvivlen og de svære følelser. Vi omskriver historien og skaber en ny begyndelse.
FARVEL TIL MADONNA afslutter trilogien om det oprørske hundyr, der blottede sin skam i VELKOMMEN TIL PANDORA og problematiserede den unge kvinde som valuta i en kapitalistisk og mandsdomineret verden i LOLITA FOR ALTID.

 

How to kill a dog x Teater Republique

Teater Republique er stolte af at have præsenteret duoens to første forestillinger og have etableret et strategisk partnerskab med dem, som rækker langt ind i fremtiden. Kunstnerduoen passer smukt ind i Teater Republiques erklærede ambition om at vise foruroligende, kunstnerisk ambitiøse værker, der undersøger hvad teaterformen kan i en samtidskunstnerisk kontekst. Helt uden at skele til, hvordan man plejer, burde og kunne lave teater.

 

Mørk humor • Provokerende • Vold • Psykologisk

 

PROGRAM
Forestillingsprogrammet er udgivet som digitalt program, – og er ganske gratis.

Læs programmet HER

 

Fik du ikke en billet? Hold øje her på siden – du kan være heldig, der bliver frigivet enkelte pladser på dagen. Det er desværre ikke muligt at komme på en venteliste.

Sprudlende Emma Sehested Høeg er fuldstændig forrygende, sådan som hun drastisk sætter sit kæmpe talent, sin krop, sin skamløse charme, sit selvironiske overskud, sit vid og sin sårbarhed i spil i denne hæsblæsende rutsjebanetur af ekspressive emotioner og udtryk. Sikke et powerparty.

★★★★★

Berlingske

Dansk teaters nye powerduo afslutter deres succestrilogi med et brag af en fest […] med et eftertrykkeligt punktum for deres gennemhulning af stereotype kvindebilleder med ambitionen om at give hundyret plads på deres særlige How to kill a dog-måde: et orgie af krop, pop, humor og pinligheder garneret med flæser.



Politiken

How to kill a dog er tilbage på Teater Republique i forrygende form med sidste del af deres trilogi om kulturens kvindebilleder […] Selvom makkerparret rammer lige i bullseye på deres generations distancerende ironi, er det helt vidunderlige, at vi kommer ind til roden af ironien: Tvivlen, sårbarheden, usikkerheden. Farvel til Madonna skaber et rum, hvor vi kan være i tvivlen sammen, som frygtløst og nøgent peger ud over teatrets fire vægge.

★★★★★★

iScene

Magen til humoristisk og kunstnerisk overskud skal man lede længe efter. […]  Hvis al kvindekunst for tiden havde samme overskud, har den lange, seje kamp ikke været forgæves.

★★★★★

Kulturkupéen
Instruktør


Jennifer Vedsted Christiansen

Komponist, musiker, skuespiller

Emma Sehested Høeg

Musiker, komponist, producer og musikalsk arrangør

Viktor Dahl

Vokalensemblet Vigdis

Anna Hørmann Sørensen, Malaika Naliene Lange, Dorte Pontoppidan, Laura Amalie Lystlund Larsen, Cecilie Schollert Mervild, Julie Konstantinovich Pedersen, Sara Dømler, Esther Sissel Fuglø, Karoline Ramnefjell Oldenburg Dolva, Josefine Verdoner Larsen, Linnea Storgaard, Ida Sofie Weber Strand, Anne Tetens, Tatiana Pil Kruhøffer, Helena Ruiz-Molsgaard, Amanda Ernø-Møller, Liv Kristensen Strandorf, Signe Kristensen Strandorf, Klara Søgaard Jensen, Benedikte Alsing Schuldt, Anne Cathrine Skovlund, Lea Christine Pelvig Poulsen, Veronica Lyneborg Vuust

Dramaturg

Mikkel Flyvholm

Kreativ Producent

Amanda Tilia Hamelle

Scenograf og kostumedesigner

Petruska Miehe-Renard

Lysdesigner

Balder Mark Nørskov

Makeup og hår


Sevina Skogstad

Forestillingsfoto

Sarah Buthmann

Produktionsleder

Svend Martin Holst

Scenemestre

Andrew Mathews og Rasmus Rahbek

Forestillingsleder

Anne Kirstine Pyndt

Rekvisitør

Tobias Eff Johannessen

Regissø

Agnes Olander

Afviklere

Daniel Fogh og Frederik Kyhn

Belysningsmester

Peter Lorichs

Tonemester og lyddesigner

Anders Munch Amdisen

Teatertekniker

Karl Sørensen

Lysassistent

Jens Damsager Hansen

Skræddersalsleder

Kristina Widriksen

Skrædder

Katrine Åbom Andersen

Skrædder

Marlene Klok Mikkelsen

Vedligeholder

Lise Hansen

Praktikant på skræddersalen

Johanne Arndal

Assistent

Sophie Dixen Højland

Administrator How To Kill a Dog

Jonas Schou Hansen

Tak til

Nis Petersen, Sophia Krowicki, Julie Marie Mønsted, Alberte Toldam, Rasmus Yde, Emilie Harrekilde, Frida Rask Wollf, Selma Judith, Rasmus Juncker og Oilly Wallace

additional-logos
Titel
FARVEL TIL MADONNA
Spillested
Teater Republique
Spilleperiode
8.2 - 18.3.2023
Spilledage
Tirs - Fre kl. 20
Lør kl. 15
Pris
95 - 295 kr
Aldersgrænse
Anbefales fra 15 år
Varighed
1 time og 15 min uden pause
OBS
Stroboskoplys indgår i forestillingen
Køb billet
Medvirkende
Komponist, musiker, skuespiller


Emma Sehested Høeg

Foto: Nadia Von Rikka

Instruktør

Jennifer Vedsted Christiansen

Foto: Nadia Von Rikka

Musiker

Viktor Dahl

Foto: Martin Dam Kristensen

Kreativ producent

Amanda Tilia Hamelle

Foto: Amanda Boedker

Scenograf og kostumedesigner

Petruska Miehe Renard

Foto: Katrine Møbius

Lysdesigner

Balder Nørskov

Foto: Benjamin Nørskov

Lyddesigner

Anders Munch Amdisen

Foto: Nils Munch

Assistent

Sophie Dixen Højland

Foto: Sean Collin

Vis alle
Luk
Køb billet