En teori om kærlighed (aflyst)

Republique

4.5. — 25.5.2019

Beskrivelse

OBS! Holland House har på grund af manglende finansiering set sig nødsaget til at indstille produktionen af forestillingen ‘En teori om kærlighed’ på Østerbro Teater. Både Holland House og Østerbro Teater beklager, at den ellers så lovende forestilling nu må aflyses. Gæster, som allerede har købt billet, kontaktes direkte.

To mennesker står på scenen og forsøger at finde ud af, hvad der er sket med dem. Hvorfor holdt de op med at være forelskede? Med referencer til popkultur og klassikere undersøger de kærlighedens væsen. Hvordan vi taler, når vi er forelskede. Hvordan vi tænker. Hvordan forelskelsen gør os til et objekt for en andens begær. Og hvordan forelskelsen også kan blive brugt som magt – og til udnyttelse.

EN TEORI OM KÆRLIGHED er en tragisk komedie inspireret af Roland Barthes bog Kærlighedens forrykte tale, et leksikon over forelskelsens rablende og umedgørlige sindstilstande.

Den anmelderroste instruktør og scenograf Jacob F. Schokking (4:48 Psykose, Dekalog, Requiem) skaber et storslået scenerum som en dynamisk med- og modspiller for de to forelskede.

Caspar Eric debuterede i 2014 med langdigtet 7/11, har siden udgivet NIKE og AVATAR og debuterede som dramatiker på Aarhus Teater med stykket #amlet i 2017.

Dramatiker

Caspar Eric

Instruktion & scenografi

Jacob F Schokking

Medvirkende

Christine Albeck Børge og Natalie Madueño

Komponist

Gert Sørensen

Produktionsleder

Markus Schulin-Zeuthen

Scenemester

Kasper Hust Frandsen

Forestillingsleder

Anne Kirstine Pyndt

Belysningsmester

Peter Lorichs

Tonemester

Anders Munch Amdissen

Skræddersalsleder

Kristina Widriksen

additional-logos
Titel
En teori om kærlighed
Spillested
Teater Republique
Spilledage
Aflyst
Produceret i samarbejde med
Holland House
Sprog
Dansk
Køb billet
Køb billet