Det sidste måltid live

Det sidste måltid live

Revolver

30.1. — 31.1.2022

Hvordan skulle din nekrolog lyde, hvis du selv kunne skrive den?

Dette enkle og geniale spørgsmål stiller journalist Lærke Kløvedal, når hun live på Revolver inviterer en ny gæst med til bords hver aften, for at tale om det liv gæsten har levet og det eftermæle, som ingen af os undslipper.

Det sidste måltid er et af landets mest downloadede podcast. Og ved det nyligt afholdte Prix Audio, der uddeles til landets bedste radio, podcast og lyd, fik Det sidste måltid da også prisen som ’Årets samtale’. Juryen lagde i sin bedømmelse vægt på, at samtalen skal adskille sig fra interviewet ’ved at løfte den svære kunst at fremkalde sin gæst eller samtalepartner ved at lytte og følge op i en reelt medrivende dialog.’ Og det skal vi da love for, at Lærke Kløvedal formår, på en altid velforberedt, kærlig og nysgerrig måde. Meget tit driver samtalen både grin og tårer frem.

Vi har været så super heldige at få skuespiller Carsten Bjørnlund (medvirker 30.1 kl. 15) og skuespiller og sanger Jimmy Jørgensen (medvirker 31.1 kl. 19) til at være gæster. Samtalen bliver ikke udsendt på Radio4, men kan kun opleves denne ene aften.

I Det sidste måltid live er det aftenens gæst, som vælger forret, drikkevarer og hovedret. Det kan være retter, som rummer et særligt minde, smagen af barndom eller fantasien om det sidste måltid. Uanset hvad, så er det maden, der er udgangspunkt for samtalen.

Og når vi gør det live på Revolver, så får publikum serveret den samme mad, som Lærke og hendes gæst spiser oppe på scenen. Lavet af ingen ringere end Lærke Kløvedals faste wingman, chefkok Jonas Franck fra Restaurant Frank. For at vi sammen gennem maden kan lære vores gæst at kende og erkende sammen gennem ganen.

Det hele slutter af med, at gæsten læser sin nekrolog op. Og går ud i livet og lever videre. Sammen med alle os andre. Mæt i maven. Sulten på livet.

OBS: Vi har desværre ikke mulighed for at tage højde for eventuelle allergener og kostretninger mht. den serverede mad. Alle skal spise det samme som en del af konceptet. Vi håber på forståelse for dette.

Titel
Det sidste måltid live
Spillested
Revolver
Spilleperiode
30.01. - 31.01.2021
Spilledage
Søn kl. 15
Man kl. 19
Varighed
90 min. uden pause.
Pris
300 kr
Køb billet
Medvirkende

Jimmy Jørgensen

Carsten Bjørnlund

Køb billet