Den eneste ene

Den eneste ene

Revolver

25.10. — 25.10.2019

Ekstraordinær live-reading af det originale manuskript – med et 180 graders køns-twist.

Det er 20 år siden Danmarks Film Akademi gav hele seks Robert-priser inklusiv ’Årets film’ og ’Årets manuskript’ til ‘Den eneste ene’. Det jubilæum fejrer vi ved at lade nogle af Danmarks bedste skuespillere puste nyt liv i den danske filmklassiker ved en ekstraordinær live-reading af Kim Fupz Aakesons originale manuskript – med et 180 graders køns-twist.

Et godt filmmanuskript er nemlig godt, selv uden billederne og uagtet hvordan (køns-)rollerne er fordelt. Denne reading kan kun opleves én gang, og som vi ved fra vores meget populære live-reading med kønsskifte på ‘Blinkende lygter’ i 2018, så bliver det aldeles uforudsigeligt og forrygende sjovt.

Kom og hør uforglemmelige replikker som ’Min sædkvalitet den er helt i bund’, ’Få dig din egen kæreste, Mulle’ og ’Nej, Sonny, jeg bedragede dig ikke, jeg bedrog dig’ leveret af en perlerække af danske skuespillere.

Som før ledes løjerne af instruktør Oliver Zahle live på scenen, der også læser regibemærkninger. Og revolverdramatikken fyres altså kun af denne ene gang på Revolver!

Live-readingen af ‘Den eneste ene’ er realiseret med støtte fra Dansk Skuespillerforbund og Danske Dramatikere. Danmarks Film Akademi retter en særlig tak til Kim Fupz Aakeson.

Ekstraordinær live-reading af det originale manuskript - med et 180 graders køns-twist

Medvirkende

Lisbeth Wulff, Petrine Agger, Camilla Bendix, Carsten Bjørnlund, Troels Thorsen, Hadi Ka-koush og Alexander Clement

Manuskriptforfatter

Kim Fupz Aakeson

Instruktør

Oliver Zahle

additional-logos
Titel
Den eneste ene
Spillested
Revolver
Spilledag
Fredag den 25. oktober kl. 20
Varighed
Cirka 2,5 time inkl. pause
Sprog
Dansk
Aldersgrænse
Fra 14 år
Køb billet
Køb billet