Babettes gæstebud

Teater Republique

22.9 — 10.11.2018

Beskrivelse

Efter forrige sæsons Reumertvindende succes, FESTEN som madteater, giver det samme kunstneriske hold sig nu i kast med en stor, dansk klassiker. Oplev Karen Blixens BABETTES GÆSTEBUD forvandlet til madteater. Som publikum får du serveret mad i gastronomisk verdensklasse med vinmenu, alt imens forestillingen udspiller sig omkring dig.

Vores hovedperson, kokken Babette, flygter fra borgerkrig og revolution i sit hjemland, og ender i en landsby i det kolde nord, hvor hun fortryller de lokale bønder med sin madkunst.

Kom med på en sanselig rejse, hvor en eksklusiv, til forestillingen nykomponeret, menu byder på mad i verdensklasse – og som bliver et lige så medfortællende element som skuespillet og scenografien. En teateroplevelse, vi garanterer bliver langt ud over det sædvanlige.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:
Når du køber din teaterbillet, er det en betingelse at du også vælger en menu. Denne er inkluderet i prisen på teaterbilletten. Har du allergi eller lignende, kan dette anføres i et skema vi tilsender ti dagen inden forestillingen. 

I Karen Blixens roman bliver der serveret skildpaddesuppe og foie gras som del af fortællingen. Af etiske grunde bliver disse retter ikke serveret i denne forestilling.

Efter roman af

Karen Blixen

Medvirkende

Ellen Hillingsø, Benedikte Hansen, Marie Tourell Søderberg, Jens Frederik Sætter Lassen & Klaus T. Søndergaard

Idé & koncept

Mette Martinussen, Rolf Heim & Simon Boberg

Instruktør

Rolf Heim

Gastronomisk iscenesætter

Mette Martinussen

Scenografer

Torden og Lynild

Dramaturg

Simon Boberg

Titel
Babettes gæstebud
Spillested
Teater Republique
Spilledage
Man – lør kl. 19
Aldersgrænse
Fra 18 år
Køb billet
Køb billet

“Når maden laves med hjertet og gives til andre med kærlighed, så bliver jeg lykkelig.”

— Mette Martinussen, gastronomisk iscenesætter