Arrangementer for virksomheder og deres medarbejdere/kunder

Til virksomhedskunder tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor I vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af enhver art.

Kontakt vores Relations Manager Louise Toft på loto@osterbroteater.dk  og hør om muligheder, tilbud og priser.

Afholdelse af events

Østerbro Teater består af Østre Gasværk Teater og Republique / Revolver, som tilsammen har tre forskellige scener; Østre Gasværk, Republique, Revolver med hver deres unikke historie og profil.

Der vil derfor være et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. med mulighed for forplejning af enhver art.

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte os vedrørende faciliteter til et konkret arrangement, beder vi dig sende en mail til mail@osterbroteater.dk 

Billetter til grupper, virksomheder og skoler

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, er der altid rabat at hente. Skriv en mail på billet@teaterbilletter.dk eller ring på telefon 70 272 272 mandag til fredag fra 14-17. Er I færre end 10, bestilles billetter online på osterbroteater.dk.

Særtilbud til skoler
Fra kun 75 kr. pr. billet kan du og dine elever komme i teatret på Revolver, Republique og Østre Gasværk Teater. Bemærk, at vi udbyder et begrænset antal skolebilletter, og at tilbuddet først gælder, når du bestiller til minimum seks unge under 25 år. Vil du høre mere om vores mange muligheder for dig og din klasse, kan du kontakte billet@teaterbilletter.dk